Οι άνδρες φοράνε τα κοστούμια της τελευταίας συλλογής του Tom Ford. Οι γυναίκες που τους συνοδεύουν, δημιουργούν ένα μάλλον αστείο θέαμα με τα σχεδόν ίδια φορέματα Valentino, απαραίτητα, στο trendy για τη νέα σεζόν χρώμα του σάπιου μήλου. Οι λεπτομέρειες με τα φτερά και τα κρόσια «ακουμπάνε» αρκετές φορές στα πιάτα με τις σπεσιαλιτέ της περουβιανής κουζίνας. Το Coya είναι το ολοκαίνουργιο, trendy εστιατόριο στο Μόντε Κάρλο. Το μικρό αδελφάκι του επιτυχημένου restaurant στη βρετανική πρωτεύουσα έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό το οποίο γεμίζει την εντυπωσιακή αίθουσα.

Οι έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές αναγκάζονται κάποιες φορές να περάσουν την ώρα τους στο κλασικό CIPRIANI. Το Coya είναι γεμάτο τις περισσότερες βραδιές. Χρειάζεται να περιμένεις αρκετά μέχρι να εξασφαλίσεις το περιβόητο τραπέζι.

Η Μίνα Οσάμα, «φιγούρα» στο Πριγκιπάτο αλλά και στους κύκλους του διεθνούς τζετ σετ, υποστηρίζει ότι όλη αυτή η «ιστορία» με τα reservations στο Coya τής θυμίζει κάτι από τις λίστες αναμονής για την απόκτηση μιας ακόμα συλλεκτικής τσάντας Hermes. Η Μίνι, η οποία γνωρίζεται με τις οικογένειες Νιάρχου, Αγγελοπούλου, Κόκκαλη, Κουμαντάρου, είναι γόνος πρώην ισχυρής πολιτικής οικογένειας των Φιλιππίνων.

Το board του Uni, η συναυλία και οι DJs

Η κυρία Μίνι Οσάμα είναι μέλος του board του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Πολυταξιδεμένη, έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν την Ελλάδα. Η Οσάμα απολαμβάνει το φαγητό της στο περουβιανό εστιατόριο με φίλες της, συζύγους ελλήνων εφοπλιστών. Οι νεαροί βλαστοί των συμπατριωτών μας διασκεδάζουν στο Sporting Club με τη διάσημη, sexy τραγουδίστρια Ρίτα Ορα. Η Μίνι με τα outfits Valentino, αναγνωρίζει πάντα ανάμεσα στα νεαρά παιδιά, φοιτητές αλλά και απόφοιτους του Harvard που στη διάρκεια των διακοπών διασκεδάζουν ξέφρενα στο Μονακό, την Ιμπιζα και τη Μύκονο. Συναυλίες με διάσημους stars και πάρτι στα μεγάλα clubs με τους top DJs στα decks.

Επιχείρηση «Τρίαινα», καυτά μπικίνι και mega yachts

Η Μύκονος των τούρκων, ρώσων, βραζιλιάνων και λιγότερο το φετινό καλοκαίρι αράβων μεγιστάνων έχει γεμίσει με θαλαμηγούς. Εμβληματικά yachts, υπερσύγχρονα τελευταίας τεχνολογίας πλωτά βασίλεια και τα περίφημα Riva-Gucci να «πέφτουν» στο νερό μεταφέροντας τους επιβάτες στην παραλία. Οι στόλοι των mega yachts, έτσι όπως τους παρακολουθεί κανείς από την πισίνα του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό, θυμίζουν spots στις Μπαχάμες και το St. Barth. Ενας old money εφοπλιστής, ο οποίος έχει επιλέξει να περνάει τον χρόνο του στις πιο απομακρυσμένες βίλες του συγκροτήματος (τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονταν εκεί δύο ισχυρές ελληνικές οικογένειες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο shipping και τα πετρέλαια), σχολίαζε ότι όταν ήταν παιδί και έβλεπε να φθάνουν στο νησί το ιστιοφόρο «Κρεολή» του Σταύρου Νιάρχου, το «Christina O» του Αρη Ωνάση ή το λαμπερό για την εποχή σκάφος του Τζιάνι Ανιέλι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το κατάλευκο νησί του Αιγαίου θα είχε τέτοια εξέλιξη. Η Μύκονος τελικά διαθέτει τα πάντα. Τις πολυτελέστερες θαλαμηγούς στα γαλάζια νερά της, εντυπωσιακές βίλες «σκαρφαλωμένες» στα πιο ψηλά σημεία, top beach bars, clubs και εφόδους… ταγμάτων σκληρών εφοριακών που βγάζουν όμως λαβράκια. Η επιχείρηση «Τρίαινα» συνυπάρχει με τα χρυσά καυτά μπικίνι του Michael Kors. Από τη Μύκονο στις Σπέτσες. Στο νησί της Μπουμπουλίνας πραγματοποιείται το επόμενο weekend η βάπτιση της κόρης του ζεύγους Φίλιππου Λαιμού – Μαριάννας Γουλανδρή. Στη μικρούλα θα δοθεί το όνομα της γιαγιάς της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη-Γουλανδρή. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει κοκτέιλ και δείπνο στην κατοικία του παππού Νικόλαου Λαιμού στις Σπέτσες.