Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο θλιμμένος κλόουν

Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του φιλμ κινουμένων σχεδίων «Happy Feet » στο Λονδίνο (REUTERS/Luke Macgregor)
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του φιλμ κινουμένων σχεδίων «Happy Feet » στο Λονδίνο (REUTERS/Luke Macgregor) Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του φιλμ κινουμένων σχεδίων «Happy Feet » στο Λονδίνο (REUTERS/Luke Macgregor)
Νοέμβριος 1979. Ο αδίστακτος με τη δημόσια εικόνα του Ρόμπιν Γουίλιαμς (τρίτος από δεξιά) εμφανίζεται ως μαζορέτα των Μπρόνκος για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «Mork & Mindy» που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό (AP Photo/File)  Νοέμβριος 1979. Ο αδίστακτος με τη δημόσια εικόνα του Ρόμπιν Γουίλιαμς (τρίτος από δεξιά) εμφανίζεται ως μαζορέτα των Μπρόνκος για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «Mork & Mindy» που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό (AP Photo/File) 
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς (αριστερά) αστειεύεται με τον φίλο του Μπίλι Κρίσταλ στο σόου του HBO «Comic Relief 8» το 1998. (REUTERS/Jeff Christensen)  Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς (αριστερά) αστειεύεται με τον φίλο του Μπίλι Κρίσταλ στο σόου του HBO «Comic Relief 8» το 1998. (REUTERS/Jeff Christensen) 
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στον ρόλο που τον καθιέρωσε: Αυτόν του ραδιοφωνικού DJ Αντριαν Κρόναουερ στο αντιπολεμικό φιλμ του Λέβινσον «Good Morning Vietnam» το 1987. (AP Photo/Touchstone Pictures)   Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στον ρόλο που τον καθιέρωσε: Αυτόν του ραδιοφωνικού DJ Αντριαν Κρόναουερ στο αντιπολεμικό φιλμ του Λέβινσον «Good Morning Vietnam» το 1987. (AP Photo/Touchstone Pictures)  
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς το 1982 ως T.Σ. Γκαρπ στο φιλμ «The World According to Garp» (AP Photo/Warner Bros., File) Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς το 1982 ως T.Σ. Γκαρπ στο φιλμ «The World According to Garp» (AP Photo/Warner Bros., File)
Στον ρόλο του ήρωα κινουμένων σχεδίων Ποπάι, στην ομώνυμη ταινία του Ρόμπερτ Αλτμαν το 1980 Στον ρόλο του ήρωα κινουμένων σχεδίων Ποπάι, στην ομώνυμη ταινία του Ρόμπερτ Αλτμαν το 1980
Μαζί με τον Μπεν Στίλερ σε μια σκηνή της νέας συνέχειας του έργου «Μια Νύχτα στο Μουσείο» (AP Photo/Twentieth Century Fox, Doane Gregory) Μαζί με τον Μπεν Στίλερ σε μια σκηνή της νέας συνέχειας του έργου «Μια Νύχτα στο Μουσείο» (AP Photo/Twentieth Century Fox, Doane Gregory)
Ως Πίτερ Παν στο «Hook» του Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1991 Ως Πίτερ Παν στο «Hook» του Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1991
Με τον Τζεφ Μπρίτζες στον «Βασιλιά της Μοναξιάς» (Fisher King) το 1991 Με τον Τζεφ Μπρίτζες στον «Βασιλιά της Μοναξιάς» (Fisher King) το 1991
Το αχτύπητο τρίο της νεοϋορκέζικης κωμικής σκηνής: Ρόμπιν Ουίλιαμς, Μπίλι Κρίσταλ και Γούπι Γκόλντμπεργκ στη σκηνή του Radio City της Νέας Υόρκης το καλοκαίρι του 1998. (REUTERS/Jeff Christensen/Files) Το αχτύπητο τρίο της νεοϋορκέζικης κωμικής σκηνής: Ρόμπιν Ουίλιαμς, Μπίλι Κρίσταλ και Γούπι Γκόλντμπεργκ στη σκηνή του Radio City της Νέας Υόρκης το καλοκαίρι του 1998. (REUTERS/Jeff Christensen/Files)
Στην αφίσα του «Goodmorning Vietnam» του ρόλου που τον καθιέρωσε ως έναν από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του. Στην αφίσα του «Goodmorning Vietnam» του ρόλου που τον καθιέρωσε ως έναν από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του.
Με τον Ματ Ντέιμον στον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ», την ταινία που του χάρισε το Οσκαρ β αντρικής ερμηνείας και ανέδειξε το ταλέντο του και σε δραματικούς ρόλους. Με τον Ματ Ντέιμον στον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ», την ταινία που του χάρισε το Οσκαρ β αντρικής ερμηνείας και ανέδειξε το ταλέντο του και σε δραματικούς ρόλους.
Ως νταντά στο «Mrs Doubtfire» το 1993 Ως νταντά στο «Mrs Doubtfire» το 1993
Με τον Αλ Πατσίνο στο «Insomnia» το 2002. Με τον Αλ Πατσίνο στο «Insomnia» το 2002.
Ως καθηγητής Κίτινγκ στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών» το 1989 Ως καθηγητής Κίτινγκ στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών» το 1989
Με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο στα «Ξυπνήματα» (Awakenings) το 1990 Με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο στα «Ξυπνήματα» (Awakenings) το 1990
ΡΟΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ