Λεωνίδας Kονδύλης

Ο Λεωνίδας Κονδύλης γεννήθηκε στον Πειραιά. Από μικρός λάτρευε να βλέπει από το μπαλκόνι του τα πλοία να αναχωρούν για τα νησιά. Του έμεινε... κουσούρι και το μόνο που σκέφτεται είναι πότε θα κάνει το επόμενο ταξίδι. Στα «ΝΕΑ» εργάζεται από το 1999. Σήμερα είναι συντάκτης ύλης. 


Ραντεβού με την Ικαρία και τους Φούρνους στο... Σύνταγμα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2015 22:49 |
Η φημισμένη παραλία Σεϋχέλλες, στην Ικαρία όχι στον Ινδικό Ωκεανό (Πηγή: explore-ikaria.gr)
Ραντεβού με την Ικαρία και τους Φούρνους στο... Σύνταγμα
Για τρεις ημέρες η Ικαρία και οι Φούρνοι Κορσεών «μετακομίζουν» στην πλατεία Συντάγματος προσκαλώντας τους Αθηναίους σε μία εκδήλωση γνωριμίας με τα δυο πανέμορφα νησιά.
Κάθε μέρα, για το διάστημα 28,29 και 30 Μαΐου και από τις 11 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, οι νησιώτες θα παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους αναδεικνύοντας εκτός από τις γνωστές και άγνωστες ομορφιές του τόπου τους, τις γεύσεις αλλά και τα προϊόντα του.
Περισσότερα για τα δύο νησιά μπορείτε να δείτε σε δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις που δημιουργήθηκαν πρόσφατα για την τουριστική προβολή τους και έχουν τα πάντα γύρω από αυτά. Πρόκειται για τις www.explore-ikaria.gr (για την Ικαρία) και www.fournikorseon.gr (για τους Φούρνους).
Επίσης, μία μικρή γεύση, διάρκειας οκτώ λεπτών, από τους Φούρνους, μπορείτε να πάρετε από το βίντεο εδώ: 

βαγγος
20/02/2017 15:03
Απο πότε έχουν γεύσεις στην Ικαρία>???? κανεις δεν καλλιεργεί τίποτα! ολοι βαριούνται και σέρνονται σαν τα σαλιγκάρια.
Γιαννης Ζυριχη
12/02/2017 08:16
Ροματνικο! Και κανεις κολυμπι διπλα στο σκατοχαρτο σου αν ξεχασεις να το ριξεις στο τενεκε, αντι στη λεκανη. Πολιτισμος και προοδος στον Ελλαδα του 21 αιωνα. Με το συμπαθειο: Σευχελλες ΝΑΙ, αλλα στον Ινδικο Ωκεανο. Μεχρι να ξεσκατιστητε...
αχμετ νταβιντσι
10/11/2016 08:24
μαλιστα, παραγκοκατασκευες και απουσια αρχιτεκτονικης...κλασσικες εικονες ελλαδας...να μη μιλησουμε για την ασπριλα και τη φοβια απεναντι στο χρωμα..