Πριν από λίγες μέρες και στα δύο ρεύματα της Πατησίων, στη δεξιά λωρίδα (ύψος Αγίου Λουκά, Πατήσια) έγιναν έργα φυσικού αερίου. Τα γνωστά. Σκάψιμο στο δρόμο, σωλήνες, κυκλοφοριακό κομφούζιο, σκόνη.

Και μετά την ολοκλήρωση των έργων, τα γνωστά. Τι είπατε; Έβαλαν άσφαλτο και έκαναν την Πατησίων… αεροδρόμιο; Αμ, δε. Είπαμε έγιναν τα γνωστά. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις έργων ο δρόμος σκάφτηκε και μετά μπαλώθηκε με πίσσα όπως όπως. Το βλέπετε άλλωστε και στις φωτογραφίες. Μπαλώματα παντού.

Αυτά τα εξογκώματα ασφάλτου εγκυμονούν κινδύνους κυρίως για τους δικυκλιστές. Τους μοτοσυκλετιστές και τους πολίτες που μετακινούνται με ποδήλατο.

Ένα…ωραιότατο μπάλωμα ασφάλτου στην Πατησίων (ύψος Αγίου Λουκά)

Μερικά από τα μπαλώματα ασφάλτου στην Πατησίων (ύψος Αγίου Λουκά)

Το αυτονόητο θα ήταν μετά την περάτωση των έργων η λεωφόρος Πατησίων να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν (καλά γεμάτη λακκούβες και μπαλώματα από προηγούμενα έργα είναι αλλά λέμε τώρα…). Όμως το αυτονόητο δεν είναι πια εδώ.

Καλό κουράγιο και προσοχή σε όσους κάνουν πετάλι και περνούν με τη μηχανή τους από την Πατησίων.

Οι «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ» πεταλάρουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο twitter @orthopetalies ή στο Facebook Orthopetalies blog για καθημερινή ενημέρωση