Σαν να είστε εκεί! Η ομάδα τουριστικής προβολής του Δήμου Μονεμβασιάς «χτύπησε» ξανά με δύο εικονικές περιηγήσεις μέσα από το site της (www.monemvasia.gr).

Η πρώτη αφορά την απόλυτη σταρ του δήμου, τη βυζαντινή Καστροπολιτεία. Εσείς το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι αν θα «περπατήσετε» στην καρδιά της ημέρα ή νύχτα. Αφού κάνετε το σχετικό κλικ, αμέσως στην οθόνη σας θα απλωθεί ο μαγευτικός της κόσμος. Από την πύλη της Καστροπολιτείας με το σπίτι του Γιάννη Ρίτσου μέχρι την πλατεία Ελκόμενου Χριστού, τη μικρή Τάπια και βέβαια την Άνω Πόλη με την πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα.

Η δεύτερη ψηφιακή περιήγηση, γίνεται στο σπήλαιο της Καστανιάς, όπου θα «κατεβείτε» στα… έγκατα της γης για να αντικρίσετε αυτό το θαύμα των 3 εκατομμυρίων ετών. Ακολουθώντας τα βέλη, θα ξεναγηθείτε στις αίθουσες του σπηλαίου έχοντας τη δυνατότητα να παρατηρήσετε τον διάκοσμό του από το έδαφος έως την οροφή του.

Και στις δύο περιπτώσεις θα βρείτε εκτός από τις καταπληκτικές εικόνες και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τα αξιοθέατα που θα συναντήσετε στην ψηφιακή περιήγησή σας.

Για το σπήλαιο Καστανιάς πατήστε εδώ: www.monemvasia.gr/files/virtualtours/kastaniacave/spilaio-kastanias-greek/spilaio-kastanias-gre.html

Για την Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς πατήστε εδώ:

www.monemvasia.gr/files/virtualtours/monemvasia/monemvasia_gre/kastropolitia-monemvasias-gre.html