Ο συχωρεμένος ο Τζίμης Πανούσης είχε πει ότι «η διχοτόμηση της Κύπρου έγινε μόνο και μόνο για να δίνει συναυλίες ο Νταλάρας στην Πράσινη Γραμμή» και αυτό το τσιτάτο μπορεί να παραφρασθεί και να προσαρμοσθεί στην μπασκετική επικαιρότητα…

«Ο Αρης Λυκογιάννης κάνει τον προπονητή μόνο και μόνο για να ξετρυπώνει παίκτες που τους χαίρονται άλλες ομάδες»!

Υπερβάλλω, αλλά όχι και πολύ, καθότι ο λεγάμενος αποδεικνύεται «λίρα εκατό» στις επιλογές ξένων, οι οποίοι διαπλάθονται στα χέρια του και με τις… αγριοφωνάρες του και βλέπουν τις καριέρες τους να εκτινάσσονται.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν, τον οποίο απέκτησε η ΑΕΚ, είναι ο τελευταίος πριν από τον… επόμενο, τον οποίο έχει ήδη βρει! Μου τον… μαρτύρησε χθες συστήνοντας τον Τζουβόντε Χόκινς, τον οποίο στρατολόγησε στη νεοφώτιστη ομάδα του Χολαργού.

Το γαϊτανάκι των άσημων παικτών τους οποίους ο γλυφαδιώτης προπονητής «ανακάλυψε», εμπιστεύθηκε, συνέβαλε στην πρόοδό τους και τώρα τους καμαρώνει στις ανώτερες σφαίρες είναι μακρόσυρτο και πολυπληθές. Στον Ικαρο Καλλιθέας μόστραρε τον Ντίον Τόμπσον και τον Ααρον Μπέινς, ενώ στα τέσσερα χρόνια της θητείας του στον Κολοσσό Ρόδου έκανε μεγάλες ψαριές από λαβράκια που επέπλευσαν στους ωκεανούς!

Τον Νοέμβριο του 2014 βρήκε στο σμαραγδένιο νησί τον Μάικ Τζέιμς που λίγο αργότερα απογειώθηκε στην Μπασκόνια, στον Παναθηναϊκό, στο ΝΒΑ και στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στη συνέχεια είδε να γεννούν το ένα μετά το άλλο όλα τα κοκόρια του: ο Τείλορ Σμιθ, ο Ντομινίκ Γουότερς, ο Τζαμέλ Χάγκινς, ο Τρέβορ Ρέλεφορντ, ο Τζουβόντε Ρέντικ, ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο Τι Τζέι Μπρέι και πάει λέγοντας…

Πλάκα πλάκα, μόνο τη νόμιμη μίζα των επόμενων συμβολαίων όλων αυτών των παικτών να έπαιρνε ο Λυκογιάννης, θα μπορούσε κάλλιστα να παρατήσει τη δουλειά του στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και να ασκεί το προπονηλίκι μόνο και μόνο για να μην πλήττει!