Ο Υδροχόος (σύμφωνα με τους αστρολόγους) είναι πολύ έξυπνος και μάλιστα το μυαλό του είναι αρκετά πιο μπροστά από τα υπόλοιπα ζώδια, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται άψογα τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί. Ομως παράλληλα είναι και απρόβλεπτος, με εκρηκτικότητα και έντονη αμφισβήτηση για κάποια θέματα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι αλήθεια, έχει δείξει μέρος του χαρακτήρα του και είναι γεγονός ότι αποτελεί παρακαταθήκη φέτος για την ομάδα του.

Αγωνιστικά την οδήγησε ακριβώς όπως έπρεπε για να πάρει το πρωτάθλημα, το οποίο θυμίζουμε και πάλι ότι το χάνει η διοίκηση του ΠΑΟΚ (με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο και με την μη απομάκρυνση από την Τούμπα κάποιων οπαδών με παρελθόν).

Μεγαλώνοντας στο απόλυτο ποδοσφαιρικό περιβάλλον (γιος του μεγάλου τεχνικού Μιρτσέα Λουτσέσκου) και έχοντας μάθει να αντέχει σε μεγάλη πίεση (όντας τερματοφύλακας ως παίκτης) ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μπροστά του τη μεγάλη –δική του –ευκαιρία. Να οδηγήσει την ομάδα του στο Κύπελλο, αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει να «καθαρίσει» το μυαλό του τις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Η ομάδα μας έχει 64 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Ολυμπιακό. Θα το λέω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία» είπε και χθες μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, τον οποίο πήρε χάρις στις αλλαγές του.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να σταθεί μόνο στο προπονητικό του ταλέντο και να δει καθαρά τον τελικό, βγάζοντας για 90 – 120 λεπτά από το μυαλό του όλη την πίκρα από τις δικαστικές αποφάσεις.

Ετσι μόνο θα βγει κερδισμένος και αυτός και η ομάδα του.