Η νίκη της ΑΕΚ στα Περιβόλια δεν συνιστά κάποιο σπουδαίο γεγονός που χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Η Ενωση έχει μπει στην τελική ευθεία για να σφραγίσει την επιστροφή της στην κορυφή έπειτα από 24 χρόνια και χθες δεν θα μπορούσε να κάνει… στάση. Ο τίτλος έχει πάρει τον δρόμο προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Γι’ αυτό και δεν θα σταθώ περισσότερο στον αγώνα με τον Πλατανιά. Στον οποίο πρωταγωνιστής ήταν ξανά ο… συνήθης ύποπτος. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε και πάλι τη λύση, οδηγώντας την ΑΕΚ σε ακόμα μία νίκη. Παραμένοντας ο πρώτος σκόρερ της και ο –με διαφορά –κορυφαίος της στη σεζόν.

Το αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Ενωση ο διεθνής άσος, προς το παρόν δεν είναι βέβαιο. Και αυτό διότι η οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του, που θα τον κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα, δεν είναι σίγουρο πως θα ενεργοποιηθεί. Η πλευρά του έμπειρου άσου επιθυμεί νέα συμφωνία με καλύτερες απολαβές και σύντομα αναμένεται να συζητήσει ξανά με την ΑΕΚ. Περιμένοντας να ακούσει μια καλύτερη προσφορά, που πιθανότατα αξίζει.

Ο Λάζαρος κάνει τη χρονιά της ζωής του φέτος, έχει δεθεί με την ΑΕΚ και τον κόσμο της και περιμένει πώς και πώς να πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο. Και σίγουρα του αξίζει μια επιβράβευση για τα όσα έχει δώσει στην Ενωση. Τόσο φέτος, όσο και πέρυσι.