Ηταν γνωστό στους μυημένους ότι επίκεινται αλλαγές στην ΚΕΔ. Γιατί παρά τα όσα έλεγαν και υποστήριζαν ορισμένοι, το φετινό επίπεδο της διαιτησίας ήταν χειρότερο από πολλές χρονιές στο παρελθόν. Ετσι, λοιπόν, όχι ολότελα ξαφνικά, αποφάσισε ο αρχιδιαιτητής Μέλο Περέιρα να βάλει κοντά του νέο μέλος, τον Φερνάντο Μαρίν. Θα έχει την ευθύνη μαζί με τον Σταύρο Τριτσώνη για τους ορισμούς, κάτι που σημαίνει ότι υποβιβάζεται ή μπαίνει σε δεύτερο πλάνο ο Μιχάλης Κουκουλάκης, μέχρι τώρα δεξί χέρι του Τριτσώνη. Τι θα κάνει ο Κουκουλάκης; Θα είναι ο αρμόδιος για να υλοποιήσει την εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα και θα λειτουργεί αποκλειστικά ως συντονιστής της ΕΠΟ. Το επιπλέον κόστος για την έλευση του αλλοδαπού αξιωματούχου θα αναλάβει η UEFA, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι δεν αποκλείεται στο εγγύς μέλλον να προκύψει και νέος ξένος που θα συνεργάζεται με τον Περέιρα. Θα πρέπει, ασφαλώς, να υπενθυμίσουμε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο Ολυμπιακός ήταν που φώναζε για τα κακώς κείμενα της διαιτησίας και ζητούσε επίμονα να μπουν ξένοι αρχιδιαιτητές και να πλαισιώσουν τον Περέιρα. Είναι ξεκάθαρο ότι η UEFA παίρνει τη διαιτησία από την ΕΠΟ, αν και μάλλον αυτό έρχεται αργά γιατί τα σοβαρά λάθη κυρίως εις βάρος του Ολυμπιακού έδωσαν και πήραν. Το μόνο, πάντως, που δεν έγινε γνωστό είναι αν ο Ευαγγέλου, ένας άπειρος διαιτητής και όχι διεθνής, ορίστηκε από τη νέα ή την παλαιά κατάσταση της ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής. Η επιλογή του, πάντως, αιφνιδίασε αρκετούς.

Θεατές

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αναζητούμε, χρησιμοποιώντας το κιάλι, κόσμο στις εξέδρες. Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή το μεσημέρι. Αυτή είναι η οδηγία της Αστυνομίας και την ακολουθεί η ΠΑΕ. Σε ένα από τα παιχνίδια που θα ανέμεναν οι αρμόδιοι καλές εισπράξεις, όχι μόνο δεν έχουμε μετακίνηση οπαδών, αλλά μπαίνει στοπ σε όσους δεν έχουν αγοράσει κάρτες διαρκείας. Γιατί μόνο αυτά τα εισιτήρια θα ισχύσουν!

Διαφήμιση

Εντυπωσιακό το τρέιλερ αθλητικής εταιρείας. Το ανέβασε στον λογαριασμό του ο Κόμπι Μπράιαντ και πρωταγωνιστές είναι διάσημοι αθλητές. Ανάμεσά τους -και εδώ είναι η είδηση –ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ανέβηκε ψηλά στις προτιμήσεις όλων.