Χρήμα

Ηλίου φαεινότερον είναι πως δεν κλείνουν έτσι εύκολα οι τρύπες στον Παναθηναϊκό. Ηδη, περνά ο καιρός και αρχίζουν ξανά να παρατηρούνται σοβαρές καθυστερήσεις στις πληρωμές. Στο τμήμα υπάρχει αναταραχή και μάλιστα έφτασε μέχρι τα αφτιά της διοίκησης. Οσονούπω, ο πρόεδρος Κωνσταντίνου θα μεταβεί στο προπονητήριο με απώτερο στόχο να συζητήσει με τους παίκτες και θα επιδιώξει να τους καθησυχάσει. Πού οφείλεται η νέα καθυστέρηση; Λέγεται πως δεν έχει φτάσει μια δόση για τη μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αϊν και εδώ βρίσκεται το θέμα. Αν και για να είμαστε ακριβείς, με τόσα ανοιχτά ζητήματα που έχουν στο Τριφύλλι, θεωρείται πολύ δύσκολο μια δόση να μπαλώσει καταστάσεις. Κάθε ημέρα και μια ψυχρολουσία. Με το μπάτζετ να πέφτει δραματικά και το αγωνιστικό (αλλά όχι μόνον αυτό, δυστυχώς) προφίλ της ομάδας να έχει αλλοιωθεί κατά πολύ.

Ετυμηγορία

Mετά τη χθεσινή απόρριψη του αιτήματος αναστολής της ποινής που επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι το δημοψήφισμα για την παραμονή ή την απόσυρση της ομάδας από τη διοργάνωση θα διεξαχθεί άμεσα. Στο μεταξύ, με τη δέκατη ήττα του σε 15 αγώνες (66-70 από την Οστάνδη στο Nick Galis Hall) αποχαιρέτησε χθες το Τσάμπιονς Λιγκ o Αρης, μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα λόγω της ειρηνικής κατάληψης των γραφείων της ΚΑΕ από τους οπαδούς που αποδοκίμασαν έντονα τον Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος δήλωσε ότι παραχωρεί το 60% των μετοχών, αλλά αδυνατεί να καταβάλει εγγυήσεις για την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο.

Κόντε

Η Λάρισα εξελίσσεται σε αγαπημένο στόχο του Ισπανού. Σε 5 αγώνες κόντρα στους Βυσσινί ο σέντερ φορ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει πετύχει 8 γκολ! Μάλιστα, στον χθεσινό δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου σκόραρε και για πρώτη φορά στην εν Ελλάδι καριέρα του με εκτέλεση φάουλ. Και το κατάφερε δις! Η ειρωνεία της ιστορίας είναι ότι αστόχησε σε τετ α τετ στο 89′ που θα έστελνε την ομάδα του στα ημιτελικά…

Πόλο

Στο Ντουμπρόβνικ σταμάτησε το αήττητο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ερυθρόλευκοι πλήρωσαν την άσχημη απόδοση στο α’ ημίχρονο και ηττήθηκαν από τη Γιουγκ 10-8. Παρ’ όλα αυτά, παραμένουν στην κορυφή του ομίλου και όπως είπε ο προπονητής Θόδωρος Βλάχος «πάμε για νίκες στα επόμενα ματς ώστε να εξασφαλίσουμε την πρωτιά στον όμιλο».