Ενας μικρός χαμός έγινε στην εκδίκαση των υποθέσεων των Στάθη Ταυλαρίδη και Ράσμους Τελάντερ εναντίον του Παναθηναϊκού. Κατ’ αρχάς, να τονιστεί ότι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν έβγαλε απόφαση, γιατί πολύ απλά δόθηκε αναβολή, με νέα ημερομηνία να είναι η 21η Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι διάλογοι που διημείφθησαν έχουν τη σημασία τους. Νωρίτερα, να τονιστεί, χθες το πρωί, υπήρξε ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά του Ταυλαρίδη και αυτή του Παναθηναϊκού προκειμένου να υπάρξει συμβιβαστική λύση, ωστόσο δεν προέκυψε συμφωνία. Ο λόγος; Η ΠΑΕ πρότεινε ή 40.000 αμέσως από τα 97 χιλιάρικα ή τώρα 25 και τα υπόλοιπα σε επτά δόσεις, χωρίς να πει το πότε. Δεν ήταν παράλογο, λοιπόν, που ο Πάρης Αλταμάζογλου, δικηγόρος του Ταυλαρίδη, είπε «όχι». Στην ακροαματική διαδικασία ακούστηκε η φράση από την πλευρά του ΠΑΟ «θέλετε να μας ρίξετε για 52.000 ευρώ», ενώ ο Αλταμάζογλου ανταπάντησε πως «είναι αίσχος αυτό που γίνεται» (για την αναβολή), ενώ αρνήθηκε ότι είναι υπεύθυνοι για τα δεινά του ΠΑΟ. Και πώς να ήταν άλλωστε;

Αμαζόνες

Τι κι αν είχαν ηττηθεί 3-2 στο πρώτο ματς στο κλειστό του Ρέντη! Τα κορίτσια του Ολυμπιακού με σπουδαία απόδοση νίκησαν την Ταργκοβίστε στη Ρουμανία με 3-1 (25-17, 16-25, 25-21, 25-22) και προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ. Επόμενη αντίπαλος μία από τις Φένινγκεν (Ελβετία), Μπακάου (Ρουμανία).

Γαλλία

Στο Σαμπιονά κυριαρχεί η Παρί Σεν Ζερμέν. Σε όλα τα επίπεδα. Σκεφθείτε δε, ότι από τους 10 πιο ακριβοπληρωμένος παίκτες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, μόνο ένας, ο Ρανταμέλ Φαλκάο της Μονακό, δεν αγωνίζεται στη μεγάλη κυρία του Παρισιού. Οι Νεϊμάρ, Καβάνι και Εμπαπέ στοιχίζουν στην Παρί σε ετήσια βάση το ποσό των 73,28 εκατ. ευρώ. Με τον βραζιλιάνο αστέρα να παίρνει 3,067 εκατ. ευρώ τον μήνα, ενώ Ουρουγουανός και Γάλλος εισπράττουν πάνω από ένα εκατ. ευρώ. Οσον αφορά τον Κώστα Μήτρογλου της Μαρσέιγ, βρίσκεται στην 23η θέση με έσοδα 330.000 ευρώ τον μήνα. Για να είμαστε ειλικρινείς, καθόλου άσχημα, σίγουρα όμως πολύ πίσω από τα ακριβά συμβόλαια της γαλλικής Λίγκας. Χθες, πάντως, πέτυχε χατ τρικ στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπουργκ για το Κύπελλο.