Μία συνέντευξη που έδωσε ο Λούκας Βιγιαφάνιες στο sport24.gr προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Και παράλληλα απορίες για το αν κάποιοι σκοπεύουν να ασχοληθούν με κάτι που μοιάζει με σοβαρή καταγγελία, έστω και με χρονική καθυστέρηση αρκετών μηνών.

Προσέξτε τι είπε ο τέως πλέον μεσοκυνηγός του Παναθηναϊκού, αναφερόμενος στο παιχνίδι της περασμένης σεζόν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο. Στην κρίσιμη ρεβάνς:

«Ξεκάθαρα η διαιτησία επηρέασε. Εμείς, τις μέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης, ξέραμε ότι οι διαιτητές θα ήταν μαζί τους. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τέτοια πράγματα, αλλά είναι κρίμα μια τόσο όμορφη χώρα, με τόσο όμορφο κόσμο, με τόσο όμορφο ποδόσφαιρο να έχει τέτοια πράγματα. Να προσπαθείς με πονηριά να ξεγελάσεις τους διαιτητές, με «κανονισμένα» παιχνίδια, με διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ της μιας μόνο ομάδας. Είναι κρίμα. Αυτό το ματς, όπως νομίζω όλοι ξέρουν, ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές».

Σε άλλο σημείο δε, υποστήριξε ο αργεντινός παίκτης:

«Ενιωσα ανίκανος. Σαν να μου πήραν τη δύναμη. Είναι πολύ άσχημο. Είναι άσχημο σε μια τέτοια χώρα να υπάρχουν αυτά τα πράγματα».

Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι ατάκες αυτές σηκώνουν μπόλικη κουβέντα. Για το τι ακριβώς εννοεί ο ποδοσφαιριστής με τη μακρά θητεία στη χώρα μας, είτε ως παίκτης του Παναιτωλικού, είτε ως μέλος του Τριφυλλιού.

Διαιτησία

Ο Κομίνης ορίστηκε από την ΚΕΔ να παίξει στην αυριανή ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Την περασμένη περίοδο ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε θεωρηθεί «πουλέν» όσων αποφάσιζαν για τους ορισμούς, αλλά τούτη τη σεζόν έχει παίξει μόνο ένα ντέρμπι, το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου. Τώρα, του δόθηκε η ασίστ και θα βρεθεί στο Μαρούσι…

Κόντρα

Περιστατικό που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κέντρο του Κολωνακίου, το οποίο κατήγγειλε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου –«δέχθηκα δολοφονική επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη» -, εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. «Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας» τονίστηκε αρμοδίως.

«Με αφορμή την προσωπική διένεξη μεταξύ του αθλητή μας Γ. Μπόγρη και του δημοσιογράφου Σ. Γεωργίου, δηλώνουμε ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την οιαδήποτε μορφή βίας.

Το εν λόγω συμβάν βρίσκεται υπό εξέταση, σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες της ομάδας μας».