Με δύο τρόπους λάμπουν συνήθως οι ποδοσφαιριστές. Είτε αυτόφωτα, λόγω ταλέντου, είτε μέσω αντανάκλασης που προκαλούν δευτερογενείς παράγοντες, κυρίως οι μεσάζοντες.

Μόνιμη θέση στη βιτρίνα των ετερόφωτων κατέχει από το 2010 ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής Μπεμπέ με τον οποίο φλέρταρε η ΑΕΚ.

Ο παίκτης με το χαρακτηριστικό όνομα έχει πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο μυστηριώδεις μεταγραφές στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η σκόνη παραμένει ακόμα στη φήμη των πρωταγωνιστών της.

Το όνομά του ακούστηκε για πρώτη φορά όταν αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Εστρέλα Αμαδόρα όπου έμεινε για έναν χρόνο πριν πάρει μεταγραφή το 2010 για την Γκιμαράες έναντι 50.000 ευρώ. Υστερα από μόλις έναν μήνα η τελευταία τον πούλησε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 8,8 εκατ. ευρώ χωρίς να τον έχει δει ποτέ ο Φέργκιουσον. Τις συστάσεις τις είχε κάνει ο πρώην βοηθός του σερ Αλεξ Κάρλος Κεϊρός και o διάσημος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες.

Σκάνδαλο; Αρκεί να αναφέρω πως ο Μπεμπέ έπαιξε μόλις 74 λεπτά σε 2 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Αφού δόθηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες πουλήθηκε εντέλει στην Μπενφίκα το 2014! Οι δανεισμοί συνεχίστηκαν μέχρι το 2016 όταν πουλήθηκε στην Εϊμπαρ στην οποία η παρουσία του είναι ιδιαίτερα light. Αυτά, για να μην πέσουν κάποιοι από τα σύννεφα.