Με αυτήν τη Λίβερπουλ δεν πλήττεις ποτέ. Τουλάχιστον ξέρεις πως θα χορτάσεις γκολ. Αυτό ισχύει βέβαια για τους ουδέτερους φιλάθλους, αφού οι φίλοι των Reds θα πρέπει πλέον την επομένη του αγώνα να επισκέπτονται… ψυχαναλυτή, καθώς θα αρχίσουν να βλέπουν εφιάλτες!

Δεν είναι και λίγο να την αποθεώνεις τη μία Κυριακή καθώς σπάει το αήττητο της Μάντσεστερ Σίτι και έπειτα από λίγες ημέρες να χάνει στο Λίμπερτι από την ουραγό Σουόνσι και στη συνέχεια να αποκλείεται στο Κύπελλο από τη Γουέστ Μπρομ και μάλιστα στο Ανφιλντ!

Στο προχθεσινό παιχνίδι η Λίβερπουλ… τρέλανε και την τεχνολογία. Το VAR την έσωσε δύο φορές, πρώτα με την ακύρωση γκολ της Γουέστ Μπρομ, που θα την έφερνε δύο γκολ πίσω, αλλά και στη συνέχεια με τον καταλογισμό πέναλτι το οποίο «πέταξε» ο Φιρμίνο στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Την τρίτη φορά το VAR δεν μπορούσε να κάνει τίποτα! Το 3-1 για τη Γουέστ Μπρομ ήταν με αυτογκόλ του Μάτιπ… Φυσικά και στα τρία γκολ των φιλοξενουμένων η άμυνα της Λίβερπουλ συνελήφθη να κοιμάται. Τελικά, ένας Φαν Ντάικ δεν φέρνει την άνοιξη.

Κάποιοι θυμήθηκαν τον περσινό Ιανουάριο. Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Λίβερπουλ νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι και για έναν μήνα ξέχασε τι θα πει νίκη. Εχασε όλους τους στόχους, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Γουλβς. Ο εφιάλτης επέστρεψε.