«Αρης είσαι» λένε με αυταρέσκεια και βαυκαλίζονται οι απανταχού της Γης φίλαθλοί του, μόνο που αυτό το σύνθημα χάνεται πλέον μέσα στον σαματά των αποτυχιών, των αποδοκιμασιών και των αποχωρήσεων…

Αμ αυτό πάλι με το κύμα φυγής; Δεν αφορά μονάχα τους παίκτες (Σαρικόπουλος, Δίπλαρος, Καββαδάς, Πετγουέι, Μοράντ, Μπένσον, Βον, Γουίβερ, Βασιλόπουλος και ίσως ακολουθήσει ο Αθηναίου) αλλά και τους παράγοντες!

Μετά τον ωσεί παρόντα (πρόεδρο της ΚΑΕ) Λευτέρη Αρβανίτη, προχθές σύρθηκε σε παραίτηση ο εκ μεταγραφής από το Παγκράτι αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπακυριάκης, ενώ ο αδερφός του ιδιοκτήτη Μάνος Λάσκαρης, ο οποίος τρέχει την ομάδα ετράπη εις άτακτον φυγήν επτά λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα με τον Κολοσσό που κατέληξε σε άλλη μια νίλα.

Εγκλωβισμένος μέσα στα προσωπικά προβλήματα και στους μπελάδες του με τη Δικαιοσύνη, ο Νίκος Λάσκαρης δεν εμφανίζεται δημοσίως, ενώ η ομάδα πένεται και κατρακυλάει. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης προσπαθεί να στήσει ως ανάχωμα το όνομα, την ιστορία του στην ομάδα, την αφοσίωση και την άοκνη προσπάθειά του να συγκρατήσει τον χείμαρρο, αλλά εις μάτην.

Οσο δυνατή κι αν είναι η ασπίδα που προτάσσει ο Δράκος, με τόσα κτυπήματα που δέχεται κάποια στιγμή θα σπάσει κι αυτή. Ο ίδιος δηλώνει διαρκώς με ειλικρίνεια, τιμιότητα και κυνισμό ότι «ήρθα εδώ για να τσαλακωθώ», αλλά με τόσο τσαλάκωμα που τρώει περισσότερο από τον πάγκο έχει ανάγκη από ένα καλό καθαριστήριο!