Το πρόγραμμα το τηρούσε με θρησκευτική ευλάβεια. Για τον Ροναλντίνιο οι βραδιές άρχιζαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα με δείπνο με φίλους στο Casanova Beach Club στην Paseo Maritimo de Castelldefels ή στο Mimo στη Βαρκελώνη.

Ο σεφ του ετοίμαζε συνήθως σπαγκέτι καρμπονάρα και μια ποικιλία κόκκινων κρεάτων.

Η παρέα χαλάρωνε καταναλώνοντας πολλές μπίρες με λεμόνι και σε σπάνιες περιπτώσεις κρασί.

Μετά τη μία τα ξημερώματα άρχιζε η πραγματική διασκέδαση όταν η συντροφιά με επικεφαλής τον Ροναλντίνιο έφτανε στη Sandunguita.

Σχεδόν πάντα ντυμένος στα λευκά, ο διάσημος Βραζιλιάνος παράγγελνε μπίρες, υποδεχόταν στην αγκαλιά του δεκάδες γυναίκες και έβαζε φωτιά στην πίστα λικνίζοντας τους γοφούς του στους ρυθμούς της σάμπα. Για τον Ρόνι, λίγη σημασία είχε αν σε λίγες ώρες η ομάδα του Μπαρτσελόνα θα έπαιζε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή αν ανάρρωνε από τραυματισμό.

Η Sandunguita έκλεινε κανονικά στις 5 το πρωί αλλά για τον Ρόνι έκανε πάντα εξαιρέσεις. Οπως και όλα τα μαγαζιά στα οποία ξεπούλησε το φαρφουρένιο ταλέντο του. Ο κάποτε καλύτερος παίκτης του κόσμου μπορεί πια να τραγουδάει με τον Ρέμο ή να χορεύει σάμπα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Οχι ό,τι πριν έδινε, αλλά τώρα δεν κινδυνεύει από πρόστιμα και τιμωρίες.