Είναι αλήθεια, όταν γύρω σου υπάρχουν τόσα θέματα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να μείνεις συγκεντρωμένος στον –δικό σου –στόχο.

Οπως και να το κάνουμε όμως το πρόβλημα στη χθεσινή εμφάνιση των Πρασίνων στη Λιβαδειά είχε να κάνει καθαρά με τη νοοτροπία των παικτών τους, που έκαναν τους αντιπάλους να μοιάζουν με Μπαρτσελόνα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί (η φωτογραφία όπου είναι απογοητευμένος, χωμένος μέσα στο μπουφάν του, τα λέει όλα).

Ενα πράγμα είχε να περηφανεύεται στα τελευταία δύο παιχνίδια με Πλατανιά και Λαμία ο Παναθηναϊκός, το ότι δεν δέχθηκε φάσεις από τους αντιπάλους του και χθες επέστρεψε στα παλιά, με τον Λεβαδειακό σε επτά τελικές να βάζει τρία γκολ.

Δηλαδή, αν συνεχίσουν έτσι στα εκτός έδρας παιχνίδια οι παίκτες του Τριφυλλιού (ακόμα να πετύχει νίκη μακριά από τη Λεωφόρο), τι θα γίνει στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου θα έχουν φύγει και παίκτες;

Την περασμένη Τετάρτη, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έλεγε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα έρθουν και άλλα άσχημα αποτελέσματα, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι να βγει η χρονιά όσο και αν πληγώνεται ο κόσμος από τις ήττες.

Το θέμα είναι όμως –και σίγουρα συμφωνεί και ο κόουτς –ότι ακόμα και σε ένα στραβό αποτέλεσμα μετράει και για τον κόσμο ο τρόπος που ήρθε αυτό.