Η ειρωνεία μοιάζει με βόλτα πάνω σε λεπτό πάγο. Πρόκειται για άσκηση ισορροπίας στην οποία μπορεί να σε προδώσει είτε το πάχος του πάγου είτε η ικανότητά σου να σταθείς πάνω του.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου Νίκος Ζαμάνης φόρεσε τα παγοπέδιλά του χωρίς να λογαριάσει τις συνέπειες που μπορεί να έχει η πιθανή πτώση του.

Με μία χολερική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ειρωνεύεται τον κόσμο που δεν γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι με τον Πλατανιά παρά την πρόσφατη σπουδαία νίκη της ομάδας επί του Παναθηναϊκού.

Χρησιμοποιώντας το διαβρωτικό οξύ της ειρωνείας, επικαλείται την 5η θέση στη βαθμολογία όπου βρίσκεται ο Πανιώνιος που τον θέτει «εκτός στόχου».

Ο κυανέρυθρος παράγοντας φαντάζεται έναν ομφάλιο λώρο που ενώνει την επιτυχία με τον αριθμό των φιλάθλων που βρίσκεται στις εξέδρες. Πρέπει να θυμάται όμως πως η επιτυχία δεν είναι μόνιμη.

Στην περίπτωση λοιπόν που ο Πανιώνιος ηττηθεί από τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα οι φίλοι της ομάδας θα έχουν κάθε δικαίωμα να βγάλουν ανακοίνωση χρησιμοποιώντας τα ίδια συστατικά που χρησιμοποίησε ο Ζαμάνης και να κάνουν γνωστό πως ανήμερα των Φώτων θα προτιμήσουν να βουτήξουν για να πιάσουν τον Σταυρό από το να πάνε στο γήπεδο. Τριπλό άξελ σε λεπτό πάγο είναι επικίνδυνη άσκηση.