Λένε πως λησμονούμε πιο εύκολα τα εγκλήματα που μόνο εμείς γνωρίζουμε. Οταν τα εγκλήματα γίνονται σε κοινή θέα και καλύπτονται τηλεοπτικά, η λήθη μοιάζει με σταγόνα λαδιού μέσα στο νερό.

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου επισημοποιώντας την έναρξη της δεύτερης φάσης της συνεργασίας του με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Δεν πρόσεξε ωστόσο τα λόγια του και λεκιάστηκε με λάδι.

Μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να παίζουν οι παίκτες στις ομάδες τους και έφερε ως παράδειγμα τον Βέλλιο που, αν και έπαιζε στον Ηρακλή, ήταν σε καλή κατάσταση, εν αντιθέσει με ό,τι συμβαίνει τώρα που ανήκει στη Νότιγχαμ αλλά δεν έχει αγωνιστικά λεπτά.

Προσυπογράφω όσα είπε ο Γερμανός. Με εξαίρεση έναν αστερίσκο.

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της Εθνικής την τελευταία διετία, στο παιχνίδι με την Κροατία στο Μάκσιμιρ, που παιζόταν το 70% της πρόκρισης στο Μουντιάλ, ο Σκίμπε χρησιμοποίησε βασικό τον τερματοφύλακα Ορέστη Καρνέζη που μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του μόλις 31 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Σκίμπε φοβήθηκε να εμπιστευτεί τον βασικό τερματοφύλακα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος ΑΕΚ Γιάννη Ανέστη, όπως και άλλους φορμαρισμένους παίκτες σε σχέση με τα μέλη του «κλειστού κλαμπ» της Εθνικής.

Οι δράστες των εγκλημάτων σε κοινή θέα δεν μπορούν να κρυφτούν όσο κι αν το προσπαθήσουν.