Η ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό δεν επιτρέπει μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία. Ωστόσο, όταν παρατηρούνται κάποια θετικά μηνύματα, αξίζει αυτά να επισημαίνονται. Οπως αυτό που προκύπτει με τις νέες επαφές του Τριφυλλιού με την πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία και άρα, αν ο ΠΑΟ υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στον έμπειρο μπακ, τότε δεν θα προχωρήσουν οι νομικές ενέργειες, οπότε ο πονοκέφαλος θα φύγει. Για την ακρίβεια, ένας από τους πονοκεφάλους, με δεδομένο ότι στην πορεία θα προκύψουν αγκάθια και με την περίπτωση του Πέτριτς. Ενα από τα σημεία που πρέπει να σταθούμε σχετίζεται με το γεγονός ότι τη συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων αναλαμβάνει ο νομικός Πάρης Ατλαματζόγλου, ενδεικτικό ότι οι παίκτες τον εμπιστεύονται σε ανάλογα θέματα. Δεν είναι παράξενο, καθόσον σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει πως η μια θετική έκβαση υπόθεσης φέρνει την άλλη. Οπως και να ‘χει, είμαστε εν αναμονή της κατάληξης για το θέμα του Ταυλαρίδη, που όντως ταλανίζει πολύ τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Καταδίκη

Δεν είπε κάτι το πρωτότυπο η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της με αφορμή τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο Γ. Καραϊσκάκης. Οπως ήταν αυτονόητο, υπήρξε καταδίκη. Εκεί, πάντως, που έχει δίκαιο είναι στην ομόθυμη αποδοκιμασία της έντασης από τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων. Αυτό, όντως, αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Νίκη

Με επιτυχία μπήκε στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός στο Eurocup γυναικών. Το 69-50 επί της Χορζόφ στη Γλυφάδα ήρθε με ευκολία και η ομάδα πείθει ότι στη δεύτερη κολλητή ευρωπαϊκή παρουσία της θα τα καταφέρει καλύτερα. Οταν μάλιστα επιστρέψει από τραυματισμό το βαρύ πυροβολικό Εβίνα Μάλτση, η απόδοση μπορεί να ανέβει παραπάνω.

Απόλλων

Μεγάλη στιγμή για την αμφίβια Ελαφρά Ταξιαρχία, την ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης που είχε «αποκαλυπτήρια» χθες ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στην Α1. Το (νέο) Σεράφειο Κολυμβητήριο του Ρουφ θα στεγάσει τα όνειρα του Απόλλωνα αλλά και του 42χρονου πλέον Γιώργου Αφρουδάκη, τρελού απολλωνιστή που θα κλείσει την πλούσια καριέρα του στην ομάδα που δεν κρύβει ότι αγαπά.

Με τον αδελφό του Ζάχο, άλλωστε, είχαν οραματιστεί το συγκεκριμένο όνειρο πριν από μια τετραετία και το έκαναν πραγματικότητα με την αμέριστη υποστήριξη και χρηματοδότηση του Σταμάτη Βελλή.