Είναι ξεκάθαρο, από τα παλαιά χρόνια, πως η διαιτησία σε οδηγεί παντού. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον Γιώργο Κασναφέρη, τον άνθρωπο που ακολουθεί καριέρα διοικητικού παράγοντα και τώρα είναι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Απόλλωνα. Οπλο του, αναμφισβήτητο, η εμπειρία, καθόσον τι στο καλό κάνει τόσα χρόνια στα γήπεδα, αν δεν αντιλαμβάνεται το παιχνίδι; Με την παρουσίαση του νέου κόουτς (Βούλιτς) του Απόλλωνα, ο Κασναφέρης αποφάσισε να αποτινάξει ένα βάρος από τον Κροάτη. Ωστε να μη χρεωθεί την ήττα στη Λιβαδειά. Ομολόγησε, λοιπόν, ότι ενδεκάδα και αλλαγές, γενικότερα οι επιλογές των ποδοσφαιριστών στη Ρούμελη, υπήρξαν δικό του έργο. Αν είναι έτσι, έχει δρόμο ο εκκολαπτόμενος προπονητής. Γιατί δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, πώς δικαιολογούνται; Ας έκλεινε με καλύτερο τρόπο την ομάδα στην άμυνα. Να δούμε πώς θα πάει την επόμενη φορά. Γιατί όπως φαίνεται, σίγουρα θα υπάρξει…

Δωρεά

Το γηπεδάκι του Μοσχάτου, εκεί όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Εθνικός στην Γ’ Εθνική και εξακολουθούν να δίνουν μάχες στα πειραϊκά πρωταθλήματα η ιστορική ΑΕ και οι άλλες ομάδες της περιοχής, απέκτησε διαφορετική, πιο σύγχρονη όψη. Εγινε μερικό λίφτινγκ. Κι αυτό, γιατί στην ξύλινη εξέδρα τοποθετήθηκαν καθίσματα, κατόπιν προσφοράς της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Απολύτως λογικά ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Ευθυμίου, ευχαρίστησε τους πρωταθλητές και κάτι μας λέει ότι σε λίγους μήνες θα βγάλει αντίστοιχη ανακοίνωση. Κι αυτό, διότι ο Ολυμπιακός μέσα στον Δεκέμβριο σχεδιάζει να δώσει καθίσματα και στο γήπεδο του Ταύρου!

Επέλαση

Πετούν με νίκες οι μικροί του Αντώνη Νικοπολίδη. Στη Μολδαβία, η ελληνική ομάδα U-21 επικράτησε με σκορ 2-0 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Σάλιακας και Κουλούρης. Ετσι, έφτασε στο «τρία στα τρία» και βέβαια έχει μεγάλες ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2018.

Προσπέραση

Σας λέγαμε για τη μακρά λίστα των προπονητών που βρίσκονται στην απέξω και αναμένουν σινιάλο για να πιάσουν δουλειά σε όποιον πάγκο χηρέψει. Τελευταίος ήταν ο Σάββας Παντελίδης που ανέλαβε τις τύχες του Αστέρα Τρίπολης και ομολογουμένως πάει από το καλό στο καλύτερο και δη σε απαιτητικά παιχνίδια. Το ενδιαφέρον είναι πως ο συγκεκριμένος προπονητής κέρδισε στο φίνις τον Σάκη Τσιώλη, τεχνικό που ήταν έτοιμος για την επιστροφή, είχαν γίνει και ραντεβού, αλλά την υστάτη ώρα είχαμε αλλαγή πλάνων στην Αρκαδία.

Βόλεϊ

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Τριφυλλιού. Οι αρμόδιοι που μάχονται για να ξεπεραστούν τα προβλήματα, επιμένουν πως είναι κοντά σε λύση και επιπρόσθετα υποστηρίζουν ότι μάζεψαν κοντά στα 60.000 ευρώ. Λένε «κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα» και εξετάζουν περιπτώσεις τριών αλλοδαπών παικτών. Αυτό κι αν θα είναι δυνατή έκπληξη.