Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωνε πως βάζει πωλητήριο στην ΑΕΛ έναντι του ποσού των τριών εκατ. ευρώ. Τώρα, διαφοροποιήθηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν τη δίνει ακόμη κι αν του προσφέρουν 20 εκατ.! Και αυτό έχει να κάνει με την κόντρα που άνοιξε με τον Ιβάν Σαββίδη, με τα απειλητικά μηνύματα που (όπως είπε) δέχεται και με την πίεση με αθέμιτους τρόπους. Προφανώς το σίριαλ θα έχει και άλλα επεισόδια, οπότε πρέπει να περιμένουμε.

Χιμένεθ

Για τις επιλογές του ισπανού κόουτς στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μία μόνο λέξη: τρέλες! Ειδικά για τη θέση του γκολκίπερ, χωρίς να πέσει η οποιαδήποτε ευθύνη στον όντως ταλαντούχο Τσιντώτα, rotation δεν γίνεται. Με +8 θα ξέφευγε η ΑΕΚ σε περίπτωση νίκης και δεν θυμόμαστε στην Ελλάδα να γυρίσει τέτοια διαφορά. Ποτέ…

Βόλεϊ

Δύσκολη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Ουδείς είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Α-1, ωστόσο οι παίκτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο. Ποιος θα συνεχίσει; Χθες, λέγεται ότι αποχώρησε με προορισμό τη Σύρο ο πασαδόρος Μαρούλης.

Καταγγελία

Ο διαιτητής (του συνδέσμου Αθήνας) Χαράλαμπος Καλογερόπουλος έκανε καταγγελία στη ΓΑΔΑ για περιστατικό που (ισχυρίζεται ότι) συνέβη την Κυριακή. Δεν είχε οριστεί σε ματς της Σούπερ Λίγκας, οπότε έπαιξε στο τοπικό της πρωτεύουσας και στην αναμέτρηση Χαραυγιακού – Αθηναΐδας. Οπως κατήγγειλε ο ρέφερι-αστυνομικός, μετά το παιχνίδι τού είχαν στήσει ενέδρα τέσσερις κουκουλοφόροι, αλλά ο ίδιος κατάφερε να αποχωρήσει από διαφορετικό δρόμο.

Ανοδος

Η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά του τουρνουά στο Γουχάν της Κίνας της έδωσε τη δυνατότητα να κάνει ένα σπουδαίο άλμα στην παγκόσμια κατάταξη. Η 22χρονη πρωταθλήτρια του τένις ανέβηκε 30 θέσεις και πλέον είναι στο Νο 50. Η Σάκκαρη μπήκε έτσι στο τοπ 50 της κατάταξης, κάτι που είχαν πετύχει στο παρελθόν τόσο η μητέρα της Αγγελική Κανελλούλου όσο και η Λένα Δανιηλίδου.

Κρίκοι

Τη μεγάλη του κλάση έδειξε και χθες ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Μόντρεαλ. Με μια άψογη εμφάνιση και ακόμα καλύτερη προσγείωση,συγκέντρωσε 15.400 βαθμούς στον προκριματικό και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Σαββάτου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.