«Οι δυο τους έχουν δεσμευθεί στο να συνεργαστούν έτσι ώστε να επανακτήσουν τη χαμένη τους επικοινωνία»: ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Εκείνη τον αγαπάει πάλι. Εκείνος παραδέχεται, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ότι είναι καταπληκτική μητέρα. Κι ας τον είχε κατηγορήσει εκείνη, πριν από λίγο καιρό, ότι ήταν βίαιος με τα παιδιά. Ηταν τότε που «έπαιζαν» με το διαζύγιο. Τα προηγούμενα χρόνια «έπαιζαν» με τον τέλειο γάμο τους, την ατέλειωτη οικογενειακή τους ευτυχία τους. Αραγε υπάρχει πιθανότητα για επανασύνδεση;

Τι αγωνία κι αυτή: οι Μπραντζελίνα δεν σταματούν να μας τροφοδοτούν με τις εξελίξεις της ζωής τους και μαζί να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Μια φωτογραφία δική τους ή των παιδιών, ένα υπονοούμενο με ατέλειωτες ερμηνείες για το «τι μπορεί να εννοεί ο ποιητής», δηλώσεις των εκπροσώπων ή των δικηγόρων τους. Ολα στη φόρα. Eίτε είναι έρωτας είτε είναι ασθένειες, όλοι κι όλα μετατρέπονται σε τροφή για να συντηρηθούν στον αφρό των ημερών. Καθημερινά.

Αρκεί να μετρούν εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να παίρνουν like, να γίνονται viral, με στόχο να αβγατίσουν κι άλλο, την περιουσία τους. Και τα καταφέρνουν μια χαρά.

Μπραντζελίνα: ενα ζευγάρι που μετέτρεψε τη ζωή του σε επιχείρηση. Οχι show business, σκέτες μπίζνες.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν έβρισκαν κοινό. Ενα κοινό, σε όλο τον κόσμο, που ψάχνει μέσα από καθετί να ζήσει ένα αμερικανικό όνειρο. Που δεν το νοιάζει καμιά αλήθεια. Αρκεί να γεμίζει τον χρόνο του με παραμύθια που του σερβίρουν. Να αναλύει τα τατουάζ που γράφονται και ξεγράφονται πάνω στα σώματα του Μπραντ και της Αντζελίνα και να ζει από απόσταση έναν έρωτα που μπορεί και να μην υπήρξε ποτέ.

Η γοητεία που μας ασκούν οι διάσημοι είναι δεδομένη. Χάνεται όμως όταν μιλάμε μόνο για μπίζνες.