Είναι προφανές πλέον, μετά τα όσα κωμικοτραγικά έλαβαν χώρα στους διαδρόμους του Ολυμπιακού Σταδίου στο περιθώριο του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, πως κάποιοι θεωρούν tabula rasa το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι, είναι δύσκολο να συμφωνήσεις με τα παράπονα που εξέφρασε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης.

Τα όσα καταλόγισε στους διαιτητές την Κυριακή το βράδυ αποτελούν μια επανάληψη των όσων είχε πει μετά τους αγώνες του Δαφνοστεφανωμένου με τον Πλατανιά στις 14 Ιανουαρίου και τον Αστέρα Τρίπολης τέσσερις ημέρες αργότερα.

Αναφέρω τις ημερομηνίες για να υπογραμμίσω πως ακόμα κι αν ήθελε κάποιος να ξεχάσει τις κακές υπηρεσίες που προσφέρει στον Ολυμπιακό ο Θεοδωρίδης, δεν του το επιτρέπει ο ίδιος με τη συχνότητα που το πράττει.

Συμπτωματικά το μπαρουτοκαπνισμένο στέλεχος του πειραϊκού συλλόγου επιτίθεται στους διαιτητές κάθε φορά που οι Ερυθρόλευκοι δεν καταφέρνουν να νικήσουν. Οπερ σημαίνει πως όταν ο Ολυμπιακός δεν νικά, φταίνε οι διαιτητές. Ας το προσέξει αυτό το σημείο ο Θεοδωρίδης γιατί είναι σύμπτωμα μικρής ομάδας, όπως ο ίδιος είχε παρατηρήσει παλαιόθεν για τους αντιπάλους των Πειραιωτών που φώναζαν για τους διαιτητές. Κι ας έχει κατά νου πως κεφάλι χωρίς μνήμη είναι θέση αφρούρητη.