Μελέτησε το παρελθόν αν θες να ορίσεις το μέλλον. Συμβουλή του Κομφούκιου την οποία πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του ο Σταύρος Κοντονής.

Ζακυνθινό κεφάλι, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν το βάζει κάτω εύκολα. Είπε πως θα τεθεί σε εφαρμογή η κάρτα φιλάθλου και δείχνει αποφασισμένος να κρατήσει τον λόγο του.

Πολύ ωραία μέχρις εδώ. Η κάρτα φιλάθλου αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την αποτροπή επεισοδίων στα γήπεδα. Μια κρησάρα που θα διαχωρίζει την ήρα από το στάρι, που είναι και ο μεγάλος στόχος του υφυπουργού.

Σύμφωνα με τη σχετική τροπολογία για το αθλητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να μπαίνει στο γήπεδο χωρίς τη σχετική κάρτα.

Προφανώς ο Σταύρος Κοντονής δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα και πέριξ αυτών των χώρων, γι’ αυτό και ελπίζει πως το μέτρο θα έχει επιτυχία.

Το άνοιγμα των θυρών μετά τα πρώτα λεπτά των αγώνων αποτελεί συνήθη τακτική των ομάδων που θέλουν να προστατεύουν τον στρατό τους.

Σε πολλά παιχνίδια, κυρίως μεγάλου ενδιαφέροντος, θα παρατηρήσουμε γήπεδα με γεμάτες εξέδρες και τετραψήφιο αριθμό εισιτηρίων.

Επί της ουσίας, η κάρτα φιλάθλου θα ακυρωθεί στην πράξη αν ο Σταύρος Κοντονής δεν καταφέρει να ελέγξει τους συλλόγους και όλους τους παρατρεχάμενους οι οποίοι λειτουργούν ως υπάλληλοι των στρατών των κενών κρανίων που φυσικά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό φακέλωμα.