Η AΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανακοίνωσε χαρωπά ότι περιμένει άλλους 100.000 παράτυπους μετανάστες στην Ελλάδα μέσα στο 2015 και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα διότι οι εν λόγω δεν κατοικούν στις πλατείες. «Απλώς λιάζονται»!

[Υποθέτω ότι το αρμόδιο υπουργείο θα τους μοιράσει ξαπλώστρες και αντηλιακό μην πάθουν τα παιδιά καμιά ηλίαση και θυμώσει η υπουργός.]

Ο αναπληρωτης υπουργός Προστασίας του Πολίτη αφήνει να εξελίσσονται ανενόχλητες οι καταλήψεις δημόσιων χώρων επειδή η «Αριστερά του Τίποτα» ψάχνει για νεκρό και ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει μαζί της.

[Πράγμα που σημαίνει πως είμαστε η μοναδική πολιτισμένη χώρα στην οποία η τήρηση της δημόσιας τάξης δεν αποτελεί αυτονόητη και αυτεπάγγελτη αρμοδιότητα των οργάνων της Πολιτείας αλλά εξαρτάται από τις διαθέσεις του Πρωθυπουργού. Αναλόγως δηλαδή με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.]

Ο υπουργός Εσωτερικών εμποδίζει την Αστυνομία να παρέμβει στις καταλήψεις παρά τις εντολές του αρμόδιου εισαγγελέα και δεν επιτρέπει να γίνουν συλλήψεις παρά την παραγγελία του εισαγγελέα για αυτόφωρο αδίκημα.

[Αυτός δεν χρειάστηκε καν να απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό. Πήρε την κατάργηση του νόμου και της τάξης στα χέρια του!]

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποφυλακίσει με ειδική διάταξη τον Σάββα Ξηρό, ούτε να στείλει σπίτια τους με άλλη τροπολογία τους συλληφθέντες συγγενείς και οικείους όσων είναι κατάδικοι ή υπόδικοι για τρομοκρατία.

[Προφανώς θεωρεί ακόμη πρόωρο να αποφυλακίσει όλους τους «αγωνιστές» του «ένοπλου αγώνα» και το πάει σιγά σιγά. Γι’ αυτό άλλωστε ξεκίνησε καταργώντας τις φυλακές που τους φιλοξενούν.]

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ πάει στη φυλακή να επισκεφθεί τον Κουφοντίνα, να μάθει αν περνάει καλά, να ρωτήσει αν τον ενόχλησε κανείς και να τον παρακαλέσει να αναστείλει την απεργία πείνας διότι μπορεί να πάθει κάτι η υγεία του.

[Συμπτωματικά αποκαλύπτεται ότι η βουλευτίνα υπήρξε στα νιάτα της «επίδοξος Κουφοντίνας» και είχε συλληφθεί στα φοιτητικά της χρόνια για κατοχή εκρηκτικών υλών. Ευτυχώς αποδείχτηκε ότι μάλλον ήταν απλώς κουμπούρας και ήθελε να κάψει τα γραπτά της που ήταν κάτω από τη βάση. Γι’ αυτό και την έδιωξαν τελικά από το Πανεπιστήμιο.]

Η Πρόεδρος της Βουλής πλακώνεται με τους υπαλλήλους των βενζινάδικων που δεν της αλλάζουν λάστιχο και θέλει να τους απολύσει.

[Πείτε μου γιατρέ!]

Και σε αυτήν τη χώρα, με αυτήν την κυβέρνηση, βγαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μες στην καλή χαρά να κατηγορήσει ότι καλλιεργείται «κλίμα τρομοϋστερίας».

[Ε ρε που μπλέξαμε. Κι ε ρε, να δεις τι έχουμε να δούμε ακόμα!]