EMΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ Οµπάµα - Οσάµα: άσος ξερός!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2011 07:00 |

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ του Οσάµα Μπιν Λάντεν µπορεί ναοδηγήσει σε δυο εξίσου λάθος αντιδράσεις.

ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ µερικοί ότι επειδή ξεµπερδέψαµε µε τον Μπιν Λάντεν ξεµπερδέψαµε µε την τροµοκρατία. Λάθος! Η τροµοκρατία θα επιζήσει του Μπιν Λάντεν, όπως επέζησε του Κάρλος, του Μαριγκέλα, του Μπάαντερ καιτου Μορέτι, τουΑµπού Νιντάλ, του Γιωτόπουλου και του Κουφοντίνα... ∆υστυχώς, πάντα θα υπάρχουν αρρωστηµένα µυαλά έτοιµα να εξαργυρώσουν τα συµπλέγµατά τους µε έναπιστόλι ή να διαφηµίσουντις ιδέες τους µε έναν φόνο.

ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ κάποιοι άλλοι ότι δεν έχει νόηµα που ξεµπερδέψαµε µε τον Μπιν Λάντεν αφού η τροµοκρατία θα συνεχιστεί. Λάθος και αυτό! ∆ιότι είναι σηµαντικό να γνωρίζουν οι τροµοκράτες ότι ο δρόµος του αίµατος που επέλεξαν δεν έχει ούτεδιέξοδο ούτε προοπτική. Κι ότι αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν για τις ζωές που αφαίρεσαν µε τη δική τους ζωή ή ελευθερία.

Η ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εκδικείται. Φωνάζουν διάφοροι επιτήδειοι κάθε φορά που έναςτροµοκράτης καλείται να πληρώσει τον λογαριασµό των εγκληµάτων του.

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ η δηµοκρατία τιµωρεί. Κι αυτό είναι χρήσιµο να το θυµούνται όσοι επιχειρούν να την κλονίσουν µε το όπλο στο χέρι. Οµπάµα - Οσάµα: άσος ξερός!..

Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ, είναι αλήθεια,σκοτώθηκε µε καµιάδεκαριά χρόνιακαθυστέρηση. Αν τον είχεπετύχει ο Κλίντον όταν τον κυνηγούσετη δεκαετίατου ‘90, δεν θα είχαµετους ∆ίδυµους Πύργους, ούτε το Αφγανιστάν, ούτε το Ιράκ, ούτε τις επιθέσεις στο Λονδίνο, τη Μαδρίτη και το Μαρακές... Τόσες δεκάδες χιλιάδεςάνθρωποι δενθα είχαν χάσει τη ζωήτους, τόσες οικογένειες δενθα είχαν καταστραφεί, τόσες υπάρξεις δεν θα είχαν πάει στράφι.

ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, τη στιγµή που ο δρόµος του αίµατος πέρασε πάνω από τον ίδιο τον Μπιν Λάντεν, θα είχε ίσως ενδιαφέρον να τον ρωτήσει κανείς: τι από όλα αυτά άξιζε, ρε µεγάλε; Ποια θρησκευτική παράνοια και ποια ιδεολογική ψυχοπάθεια µπορεί να δικαιολογήσουν τόσο πόνο και τόση δυστυχία;

Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ, βεβαίως, δεν µπορεί να απαντήσει πια. ∆εν πειράζει. Είµαι τόσοσίγουρος για τηναπάντηση: το αίµαδεν έχει Θεό.

ΑΚΟΥΩ, βεβαίως, διάφορες ερµηνείες. Το Παλαιστινιακό, η αµερικανική πολιτική, ο δυτικός ιµπεριαλισµός, το Ισλάµ, οι κοινωνικές ανισότητες ή δεν ξέρω τι άλλο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ όλα αυτά υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αλλά αρνούµαι να τα συζητήσω στην ίδια κουβέντα µε τον Μπιν Λάντεν. ∆ιότι τότε οι ερµηνείες καταντούν φτηνές δικαιολογίες, η παραφροσύνη αναβαθµίζεται σε φαινόµενο.

ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ο Οµπάµα καθάρισε για όλους µας.

Η δηµοκρατία δεν εκδικείται. Φωνάζουν διάφοροι επιτήδειοι κάθε φορά που ένας τροµοκράτης καλείται να πληρώσει τον λογαριασµό των εγκληµάτων του. Ναι, αλλά η δηµοκρατία τιµωρεί. Κι αυτό είναι χρήσιµο να το θυµούνται όσοι επιχειρούν να την κλονίσουν µε το όπλο στο χέρι

35
1&1=2
05/05/2011 00:48
Καλά οι Ταλιμπαν δεν ξερόυν πως ο Μπιν Λαντεν είναι και καλά πράκτορας των Αμερικανών? Οι φανατικοί μουσουλμάνοι όλου του κόσμου που πενθούν δεν ξέρουν αυτό που όλοι οι Έλληνες αριστερών φρονημάτων έχουν ως δεδομένο? Δεν διαβάζουν Αυγή και Ριζοσπάστη? Την Ελευθεροτυπία έστω? Κρίμα...
Ανέστης
04/05/2011 23:47
Είναι ένα συμβολικό χτύπημα καθαρά...KILL BIN, δηλαδή. Οι ΗΠΑ φοβούνταν έναν άνθρωπο; Όχι βέβαια. Αλλά εξίσου συμβολικά οι ΗΠΑ σκότωσαν έναν παλιό συνεργάτη τους που στο Αφγανιστάν επί ΕΣΣΔ ήταν...δικό τους παιδί. Βέβαια, μέσα από τους δίδυμους πύργους οι σταυροφόροι πατήσαν πόδι στην ανατολή για τα καλά, γιατί για τους αμερικάνους ακόμα και ο πόλεμος business είναι. Καθόλου "ανήθικο"αυτό βέβαια, καθώς έτσι είθισται εξ ορισμού, πάντοτε έτσι ήταν και θα είναι. Τώρα εάν όντως η Αλ Κάιντα είναι τοοοοοοόσο ισχυρή όσο θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστεύει, είναι θέμα προς συζήτηση, γιατί η Αλ Κάιντα είναι οι "Βάρβαροι" του Καβάφη...Χωρίς αυτούς δεν μπορούν οι ΗΠΑ να μπαινοβγαίνουν σε χώρες του Ισλάμ. Χωρίς να μπαινοβγαίνουν οι ΗΠΑ στρατιωτικά, ποτέ μα ποτέ ο Ισλαμικός Κόσμος δεν πρόκειται να γίνει μια καπιταλιστική δημοκρατία, με λίγους παραγωγούς και πολλούς καταναλωτές. Φονιάς ο Οσάμα, κανείς σώφρων δεν αντιλέγει , αλλά φανταστείτε να τον δίκαζαν και να ''βγαζε τα άπλυτα στην φόρα, τις σχέσεις των Σαουδαράβων πετρελαιάδων που πληρώνουν για να βλέπουν βίντεο αποκεφαλισμού απίστων τρώγοντας αστακούς με τους Μπουσηδες (ο Κλούνευ ή ο Μουρ είναι υποκουλτούρα κε Πρετεντέρη;), την πιθανότητα να μην ήταν η Αλ Κάιντα πίσω από τα χτυπήματα του 2001, αλλά απλά οι κατατρεγμένοι, αφορισμένοι από την Γερμανική-δυτική ρατσιστική κοινωνία νέοι που βρήκαν καταφύγιο στην αισχρή τρομοκρατία; Κε Πρετεντέρη, πέρα από το αυτονόητο που καλώς ειπώνεται ότι ο Οσάμα είναι φονιάς, ως δημοσιογράφος, δεν μπορείτε να κρίνετε και τα (παν)άσχημα της Δύσης που θέλει από πάνω να τα επιβάλει και στους φτωχούς;
ΑΡΜΕΝΗΣ
04/05/2011 13:46
Όταν ο Λάντεν πολεμούσε εναντίον των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν, με τις ευλογίες και τη βοήθεια των ΗΠΑ, δεν ήταν τρομοκράτης. Μιά χαρά μουσουλμάνος ήταν. Στη συνέχεια του'' στριψε και άρχισε να δαγκώνει το χέρι που τον χάιδευε. Έτσι κάνουν τα καλά αφεντικά. Όπως στα Ντόπερμαν. Όσο είναι καλοί φύλακες όλο χαδάκια. Όταν αγριέψουν, φόλα.
ΚώσταςΝΥ
04/05/2011 04:34
Μπράβο Κε Ιωάννη
πολύ ωραία και ορθά τα τοποθετήσατε.
Evangelos
04/05/2011 02:36
I think that Mr. Pretenteris was not wrong. Koufodinas & Giotopoulos are the low grade monsters / animals
ΜΠ
04/05/2011 01:20
Μπραβο ρε Πρετεντερη!! Αλλο ενα αρθρο σταθμος! Μηπως εχεις να μας πεις κατι και για τους 104.000 περιπου αμαχους νεκρους Ιρακινους? Να ΄ναι τουλαχιστον ησυχοι στους ταφους τους, οτι δεν ηταν θυματα τρομοκρατιας.
Τακης.Χ.
04/05/2011 00:38
Ο Ομπάμα καθάρισε τόν Οσάμα.Ακούγεται σάν πόλεμος τών φυλάρχων.
MAIK
04/05/2011 00:37
ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΗ.ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ.ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ CNN
INK
03/05/2011 23:14
Η μικρότατη ανάλυση του τίποτα, που kanate αναγαγετε στην επιφανειακή λογοδιαρια του τίποτα της Ελληνικής πραγματικότητας . Υπήρξε ένα ρητό γραμμένο από ένα τάγμα καθολικών μοναχών , για το οποίο το Βατικανό αρε το αλαθhτο του παπα . Που έλεγε: o Σκοπός αγιάζει τα μέσα . Το τάγμα οι Ισουητες. Το riτω σας θυμίζει τίποτα; Για χρόνια οι δημοσιογράφοι τον καναλιών me εκνεύριζαν για το ρόλο του πεζανε, πλέον σας λυπαμε , σας λυπαμε για την κατάντια σας, για την κρίση που θα έχετε από την ιστορία και τον Ελληνικό λαό
Επισήμανση
03/05/2011 23:02
Ο τίτλος του άρθρου είναι ποδοσφαιρικός. Αναμενόμενο είναι και το κείμενο να είναι γηπεδικού επιπέδου.
αηδια
03/05/2011 20:04
και τους ναζι που σκοτώσαν 10 φορές περισσότερους τους δικάσαμε. αυτος γιατι δολοφονήθηκε. οι δημοκρατίες δεν δολοφονουν. έχουν νόμους και δικάζουν. αλλιώς οι "δημοκρατίες" δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους απολυτάρχες θρησκόληπτους που και εγω τόσο αντιπαθώ.
Os-bamia
03/05/2011 19:11
Πρετεντέρη, εδωσες ρέστα πάλι στη σαχλαμάρα...
Todo Palante
03/05/2011 18:12
Ας ειμαστε ρεαλιστες. Ο Οσαμα χρηματοδοτουσε και πιθανα οργανωσε καποιες επιχειρησεις. Σιγουρα δεν ηταν αρχηγος της Αλ Καιντα γιατι αυτη δεν απλα Δεν Υπαρχει. Αυτο που ξρουμε ειναι οτι συνεργαστικε με τη CIA οταν ηταν μικρος. Μετα διδαχτηκε απο διαφορους ισλαμιστες ιδεολογους και ασπαστικε ενα οραμα. Το σιγουρο ειναι οτι ειχε εργοδοτες και χρηματοδοτες. Ειτε αμρικανους ειτε και Σαουδαραβες. Ας αναρωτηθει κανεις ποια η διαφορα του Οσαμα απο τους πουλημενους και κατευθηνομενους πολιτικους και δημοσιγραφους? Δεν θα προτιμουσαμε να δουμε ολα αυτα τα υποκειμενα στα Δικαστηρια αντι να βλεπουμε τις σωρους τους να εξαφανιζονται νυχτιατικα?
Ομπάμιας
03/05/2011 17:58
Ο Κουφοντίνας στην ίδια σειρά με τον Μπιν Λάντεν, δεν πάμε καθόλου καλά...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ
03/05/2011 17:55
Και τα εγγόνι ατου Καντάφι τι ? αυτη δεν είναι τρομοκρατία που γεννά τρομοκράτες ο Ομπάμα και οι Ευρωπαίοι στην Λιβύη δημιουργούν τους επόμενους τρομοκράτες !!!
ευτυχως ο Πρετεντερησ καθαρισε για ολουσ μασ!
03/05/2011 17:50
Για ποια τρομοκρατια μιλας Πρετεντερη;;
των δημοσιογραφων:;
την οικονομικη τρομοκρατια που υποστηριζεις με παθος;;
γιατι δε λεσ την αληθεια στο λαο;;
Σκηνοθετες οι αμερικανοι που γκρεμισαν οι ιδιοι τους διδυμους πυργους για να τα ριξουν στους λαους που ειχαν για στοχο το πετρελαιο τους!
Βλεπεις ο ενοχος φαινεται απο το αποτελεμα ποιος κερδισε απο το γκρεμισμα των διδυμων πυργων::
Ο Μπιν Λαντεν και οι ξεκλιρισμενοι Αφγανοι παντως οχι!
Τρομοκρατες ειναι οι Αμερικανοι που με το προσχημα τησ τρομοκρατιας αφανιζουν λαους και δημοκρατικα δικαιωματα!
telis
03/05/2011 17:06
Ελπιζω κε αρχισυντακτη αυτη τη φορα να δημοσιοποιηθει η αποψη μου......
telis
03/05/2011 17:03
Παρολο που δε με διακατεχει κανενα συνδρομο συνωμοσιολογιας,οπως πολλους συνελληνες, μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ,η επεμβαση των Αμερικανων στο Αφγανισταν και, κατοπιν στο Ιρακ,εγινε για να συλλαβουν τον Μπιν Λαντεν!!!!Γιατι εγω πιστευω οτι και να μην υπηρχε ο Μπιν Λαντεν ,οι Αμερικανοι θα''πρεπε να τον εφευρουν??????
antonis
03/05/2011 16:55
Αρρωστηένα υαλά, όντως, κ. δημοσιογραφε. Έτοια να εξαργυρώσουν τα συπλέγατά τους '' ένα πιστόλι. Όπως και τα γεράκια του ΝΑΤΟ που δολοφονούν μωρά παιδιά. Τα μυαλά όμως αυτών που εξαργυρώσουν τα συμπλέγματά τους εξοντώνοντας στο όνομα του κέρδους άτομα, κοινωνίες, λαούς και κράτη πόσο άρρωστα είναι? Και τα μυαλά αυτών που τους υπηρετούν με την πέννα τους, που τους λιβανίζουν και ταυτόχρονα πείθουν τον κοσμάκη για την μεγαλειότητα των αρρωστημένων αφεντικών τους, αυτα, κ. δημοσιογράφε, πόσο άρρωστα είναι?
Θανάσης
03/05/2011 15:53
Συμφωνώ, αλλα η πλειοψηφία στη χώρα μας μετά την υποστήριξη του σαντάμ, του καντάφι, της 17 νοέμβρη, του στάλιν και άλλων εγκληματιών μαλλον στεναχωριέται για τη μοίρα του μπιν λαντεν. Αναρωτιέμαι είναι αλήθεια ότι πολεμήσαμε το Χίτλερ? Η μόνη εξήγηση που βρίσκω είναι ότι οι παπούδες και οι πατεράδες μας δεν ήταν τόσο ανισόρροποι, όσο εμείς. Αρα υπάρχει ελπίδα τα παιδιά μας να μην μας μοιάσουν.
ανωνυμος
03/05/2011 15:31
μπράβο Ιωάννη, μια σωστή γνώμη μέσα στην νεοελληνική ψευτοαριστερή χαζομάρα που σήκωσε πάλι κεφάλι από χτες.
Σοφοκλής
03/05/2011 15:03
Κύριε Πρετεντέρη ο Οσάμα ήταν μια χαρά φασίστας και του άξιζε ότι του συνέβη. Σήμερα, όμως, αγκαλιάζετε τον εύκολο λαικισμό και εξισώνετε λογιών λογιών διφορούμενες προσωπικότητες με το μεγάλο ''κακό''. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν δημοκρατίες και δημοκρατίες. Στο εσωτερικό της επικράτειάς τους λειτουργούν ως τέτοιες, αλλά, όταν τα οράματά τους μεταφέρονται εκτός του εδάφους τους και αρχίζουν τα γεωπολιτικά τους παιχνίδια, τότε θρηνούμε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, άμαχους γέρους, γυναίκες και παιδιά όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια στο Ιράκ. Αυτό το παραβλέπετε τόσο εύκολα; Το Γκουαντανάμο δεν έκλεισε, το φασιστικό Ιράν ενισχύθηκε από την παρουσία των αμερικάνων στην περιοχή και το τεράστιο σκάνδαλο των δισεκετομμυρίων δολλαρίων που έφαγαν οι διάφορες αμερικάνικες εταιρείες στο Ιράκ καλά κρατεί. Ξεχνάτε επίσης τα εκατομμύρια νεκρών σε Βιετνάμ, Λάος και λοιπές χώρες που γεύτηκαν τα φρούτα της αμερικάνικης πρακτικής φιλοσοφίας. Εν τέλει βλέπετε και γράφετε ότι σας συμφέρει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Και είναι κρίμα γιατί σε καίρια ζητήματα της χώρας μας χρησιμοποιείτε θαυμάσια το αναλυτικό σας μυαλό και την αντικειμενική πλευρά της φαιάς ουσίας του...Ο ελιτισμός είναι η μάστιγα που τρώει τα θεμέλια του πολιτεύματος της δημοκρατίας παγκοσμίως και η έλλειψη κοινής λογικής δεν μας επιτρέπει να το αντιληφθούμε. Αλλά αυτό είναι κάτι που, σκόπιμα, ή, όχι, αδυνατείτε να επισημάνετε και να αναλύσετε...
Dr. Benway
03/05/2011 14:15
Βρε το Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα, στο ίδιο καζάνι με τον Οσάμα τους έβαλε ο Κος Πρετεντέρης.

Βρε τι μεγαλεία είναι αυτά...

Αλλά και τους τρομοκράτες του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πρέπει να τους εκδικηθεί η δημοκρατία.

Πώς άραγε?

Απλά, να στείλει ο Ομπάμα τα αεροπλάνα του και να βομβαρδίσει το διόδια του Μπόμπολα, ενώ κάνουνε κατάληψη οι τρομοκράτες του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Και εάν έχουμε άμαχους ως απώλειες, δεν πειράζει γιατί σε κάθε πόλεμο υπάρχουνε και οι παράπλευρες απώλειες.
Γιάννης Μ
03/05/2011 14:14
Δεν επρόκειτο για τιμωρία της Δημοκρατίας . Όπως πολλές ιστοσελίδες γράφουν ήδη από σήμερα στο εξωτερικό , επροκειτο μάλλον για προεκλογικό ελιγμό του αμερικανού προέδρου , που έχει αφήσει μάλιστα πάμπολλα ερωτηματικά. Προσέξτε το timing ... και τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις που θα δούμε σε λίγες μέρες . Εξ άλλου η τρομοκρατία σήμερα έχει γεννήσει πολλά ανεξάρτητα κέντρα που δεν έλεγχε άμεσα ο ''τεθνεώς'' - όποτε κι αν πέθανε , δηλαδή .
Κοινώς όχι μόνο η τρομοκρατία δεν πεθαίνει αλλά και αρκετά την βάζουν στο χέρι πολλοί για να εξυπηρετήσουν ποιός ξέρει τι ειδικά συμφέροντα .
ΜΑΚΗΣ
03/05/2011 14:04
"Αν τον είχε πετύχει ο Κλίντον όταν τον κυνηγούσετη δεκαετίατου ‘90, δεν θα είχαετους ?ίδυους Πύργους, ούτε το Αφγανιστάν, ούτε το Ιράκ, ούτε τις επιθέσεις στο Λονδίνο, τη Μαδρίτη και το Μαρακές..."
Μάλλον κάνεις πλάκα γιατί δεν πιστεύω να θες να πεις ότι στο Ιρακ και στα υπόλοιπα μπούκαραν για τα μάτια της ωραίας Ελένης...!!!! Υπάρχουν και όρια...!
και το μυαλο κουρκουτι
03/05/2011 13:27
χαχαχαχαχα. είναι πολύ αστείο το άρθρο. ειδικά η τελευταια φράση. σκέφτομαι τον Ομπάμα σε ρόλο ράμπο.... πως μπορουν να γελειοποιουν σοβαρά θέματα μερικοι με αναλύσεις νηπιαγωγείου; ταλέντο!
νικος
03/05/2011 12:29
εγω νομιζω οτι το ιρακ και το αφγανισταν θα υπηρχαν ουτως η αλλως
Και όμως Χ είναι.
03/05/2011 12:02
Ο Λάντεν είναι ένα σύμβολο στο οποίο εδραιώθηκε μια πολιτική στην οποία κάνουν περισσότερο χρήση οι ρεπουμπλικάνοι. Επειδή όμως οι ρεπουμπλικάνοι από τότε που απέκτησαν την πλειοψηφία στο κογκρέσο πιέζουν υπέρμετρα τον Ομπάμα στην οικονομία τους το κατέστρεψε σαν αντίποινα.
gp
03/05/2011 10:44
Τώρα με ποιόν θα πίνει καφεδάκι ο Μπούς?
Γιώργος Ο
03/05/2011 10:24
Η στάση σας απέναντι στους λόγους που υπάρχει η τρομοκρατία στον αραβικό κόσμο μου θυμίζει κορδωμένο Άγγλο αποικιοκράτη που νοιώθει ο ίδιος πολιτισμένος για το μόνο λόγω ότι έχει σωστούς τρόπους ενώ παράλληλα κάνει κτηνωδίες στην υπό κατοχή του χώρα.
alex
03/05/2011 10:15
αφέλεια ή παραχάραξη ιστορίας; ειλικρινά πιστεύετε ότι εάν είχε δολοφονηθεί ο μπιν λαντεν δεν θα είχαμε εισβολή των αμερικανών στο ιράκ; Μα οι ίδιοι οι αμερικανοί παραδέχτηκαν ότι το ιράκ και ο σαντάμ χουσείν δεν είχαν καμία σχέση με την αλ κάιντα και παραδέχτηκαν επίσης ότι η αλ κάιντα εμφανίστηκε στο ιράκ πολύ με τά την εισβολή των αμερικανών. Το δεύτερο που θέλω να σημειώσω είναι ότι συμφωνώ και εγώ ότι η δημοκρατία τιμωρεί. Τιμωρεί, όμως, δεν δολοφονεί, όπως δολοφονήθηκε ο μπιν λάντεν. Όχι ότι δεν του άξιζε, αλλά δικαιούμαι και εγώ να αναρωτηθώ γιατί δολοφονήθηκε και δεν αιχμαλωτίστηκε. Μήπως γιατί δεν θέλανε να πει πράγματα που γνώριζε;
Γιώργος Τσίρος
03/05/2011 09:59
από τον Ομπάμα γλυτώσαμε από τον Πρετεντέρη ποιός θα μας γλυτώσει;
Σ.Αποστόλου
03/05/2011 08:33
"...δεν θα είχαετους ?ίδυους Πύργους, ούτε το Αφγανιστάν, ούτε το Ιράκ...!!!!" ..μας άφησες άφωνους με τη βαθιά πολιτική, ψαγμένη, εμπεριστατωμένη, ολοκληρωμένη και σφαιρική ανάλυση του άρθρου σου....
Vasilis
03/05/2011 08:31
Άμα σου είχε σκοτώσει όλη την οικογένεια κάνας αμερικάνικος πύραυλος αλλιώς θα τα έλεγες κύριε Πρετεντέρη. Το αίμα φέρνει αίμα, παντού και πάντα.
Επιτηδειος
03/05/2011 08:21
Ε ναι, η Δημοκρατια δεν εκδικειται. Γιατι ειναι καταντια για μια Δημοκρατια να πανηγυριζει ενα φονο, για οτι φονο και αν μιλαμε.