Τα σκάφη που σχεδιάζει μοιάζουν με ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

Η Κέλλυ Χόππεν (Kelly Hoppen) δημιούργησε ένα από τα ωραιότερα yachts διεθνώς, το πολυσυζητημένο “Pearl 80”, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα κολακευτικότερα σχόλια.

Η θαλαμηγός είναι καινούργια, super μοντέρνα, κατάλευκη στο εξωτερικό της, με τα αγαπημένα όμως γκρι και μαύρα χρώματα της Κέλλυ να κυριαρχούν στους εσωτερικούς χώρους. Το σκάφος έπεσε στο νερό μόλις ένα χρόνο πριν.

Η Χόππεν η οποία είναι μια γοητευτική γυναίκα, με πλούσια, ξανθιά μακριά μαλλιά, προσφέρει ένα πραγματικά zen περιβάλλον στους ανθρώπους που βρίσκονται στο yacht έχοντας “προσθέσει» στο χώρο υπέροχες μινιμαλιστικές λάμπες, βάζα και αρωματικά, χαλαρωτικά κεριά.

Ποια όμως είναι μερικά από τα ωραιότερα σκάφη που κυκλοφορούν αυτό το καλοκαίρι σε θάλασσες και … ωκεανούς. Υπερπολυτελή, με εξαιρετικό design, άγνωστα σε πολύ κόσμο.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τις θαλαμηγούς των Μπιλ Γκέητς, Αμπράμοβιτς, Εμίρη του Κατάρ και άλλων ισχυρών, πάμπλουτων ανθρώπων.

Πάνω σε αυτά πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας, κυρίως λόγω του λαμπερού life style των ιδιοκτητών τους.

Το ιστιοφόρο “S/YNGONI” λευκό και μπλε.

Advertisement: 0:24

Το ιστιοφόρο “Magic Carpet”, το οποίο ανήκει στον Sir Λίντσεϋ Όουεν και έχει κερδίσει πολλές φορές το παγκοσμίου φήμης Rolex Cup.

Σκηνικό ταινιώνJamesBond

Το Motor yacht “Sea Net Gurpe” που δημιούργησαν τα ναυπηγεία Benetti.

Το περίφημο ιστιοφόρο “Black Pearl”, το πολυτελέστερο και μεγαλύτερο του πλανήτη, το οποίο παρουσιάσαμε την προηγούμενη Κυριακή μέσα από την «Σίβυλλα» στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Το ιστιοφόρο “Tango” σε dark χρώματα. Εκπληκτικό, απλά κινηματογραφικό.

Τα ιστιοφόρα κρατούν τα σκήπτρα το φετινό καλοκαίρι.

Το “Sothern Spars” ανήκει επίσης στην ελίτ των ιστιοφόρων που θυμίζουν έτσι όπως κινούνται πάνω στα γαλάζια νερά, σκηνές από τις ταινίες James Bond με «φόντο» τις Μπαχάμες και την Τζαμάϊκα…