Μουσταφά Ντεστιτζί

Ακροδεξιό παραλήρημα: Η σημαία της Τουρκίας θα κυματίσει στην Αθήνα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2018 15:55 |
Ακροδεξιό παραλήρημα: Η σημαία της Τουρκίας θα κυματίσει στην Αθήνα

Δεν έχει τέλος η αμετροέπεια των Τούρκων πολιτικών, που δεν χάνουν ευκαιρία για να εξαπολύσουν απειλές εναντίον της χώρας μας.

Την «σκυτάλη» πήρε αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος BBP της Τουρκίας, Μουσταφά Ντεστιτζί, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στο κάψιμο της τουρκικής σημαίας σε πορεία της Χ.Α. και υποστήριξε πως σύντομα η τουρκική σημαία θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα.

Αρχικά ο κ. Ντεστιτζί χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά κάποιων το γεγονός ότι έκαψαν την τουρκική σημαία. Εν συνεχεία κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει τους δράστες για να ακολουθήσει το «παραλήρημα».

«Αυτό που λέμε στους Έλληνες και στην ελληνική κυβέρνηση είναι να θυμηθούν όταν, όχι πριν από πολύ καιρό, η ένδοξη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο κυμάτιζε στα εδάφη τους. Με τη βοήθεια του Θεού, αυτή η σημαία που έκαψαν και πρόσβαλαν θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα», δήλωσε ο Ντεστιτζί.

Ακόμη, κάλεσε την Ελλάδα να εκδώσει στην Τουρκία τους "τρομοκράτες" και μετά θα έχει το δικαίωμα να υποβάλει αιτήματα στην Άγκυρα.
Πηγή: ΑΝΤ1

11
Παρασυνθημα
08/03/2018 22:12
Ποτέ δεν συμφιλιωθηκαν με την ιδέα ότι οι Έλληνες κάναν επανάσταση και διέλυσαν την οθωμανική αυτοκρατορία.Μην ξεχνάμε ότι ο πατριάρχης κωνστανιπολεως ήταν ο Αντιβασιλιας της αυτοκρατορίας και οι Έλληνες κυρίαρχο στοιχείο μέσα σε αυτήν.Μην ξεχνάμε επίσης ότι οι Οθωμανοί ήταν χριστιανοί που τουρκεψαν και κυρίως Έλληνες άρα η αποστασία των χριστιανών Ελλήνων θεωρήθηκε σαν έσχατη προδοσια ..οι Τούρκοι της Ασίας πότε δεν ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο αφίξεις ενώ στην βυζαντινή αυτοκρατορία που κατέλαβαν ο πληθυσμός ήταν 10 εκατομμύρια..οι Τούρκοι στην οθωμανική αυτοκρατορία ήταν μειονότητα το παιχνίδι το κάναν οι Οθωμανοί γενίτσαροι και οι Έλληνες χριστιανοί
bill
08/03/2018 20:21
Ένδοξη? Με αξίνα κύριε!
Η καλοπέραση
08/03/2018 20:07
και τα παρηκμασμένα ένστικτα των Ελλήνων, δεν τους επιτρέπει να το πιστέψουν, μέχρι να το δουν
Νικωλαος
08/03/2018 19:22
Ξέρεις ποτε πήρατε την αντιοχεια ?Με ολο το σεβασμο για τις σημαίες ολου του κοσμου σου θυμίζω ότι η ελληνική εχει ενα σταυρο στο Κοντάρι και ενα η σημαία .Συμβολα ιερά του χριστού που πεθανε για όλους τους ανθρώπους, και για σένα.Η ημισέληνος διάβασα ότι θεωρήθηκε γούρι και υιοθετήθηκε στις σημαίες..Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στον παρθένων. Γράψε μου αν κάνω λάθος για τον συμβολισμο των σημαιών.Τελειώνοντας μου φαίνεται ότι την νύφη θα την πληρώσουν Τουρκία και Ελλάδα προς τέρψη τριτου .Ολλα είναι σχεδιασμένα για να σιχαθουν στο τέλος οι άνθρωποι των δυο χωρων μας τις θρησκείες τους.Οσο για τα πετρέλαια δεν θα τά χαρεί ούτε η Ελλάδα ούτε η Τουρκία .Κατι ψίχουλα θα δούμε .Εξ αλλου η καθαρή ενεργεια βγαίνει από το νερό.Όλα τα αλλα ειναικαταναλωτικα όπως τα κινητά τηλέφωνα που τα παιδιά μας τα αλλάζουν κάθε χρόνο.Χαιρετίσματα.
Τεο-Μοναχο
08/03/2018 22:03
δεν χρειαζεται να κανουν μεγαλα σχεδια καποιοι τριτοι γι αυτο. Εγω καιρο ηδη τις εχω σιχαθει τις θρησκειες
tt
08/03/2018 17:52
Στην Κρήτη λένε ήντα λες και δεν το κάνεις Καραγκιόζηδες της Μεσογείου
SYNTHESIS
08/03/2018 17:42
Αυτός ο Μογγολός Τούρκος πρέπει να θυμάται ότι η χώρα του ήταν στη Μογγολία και ότι η ελληνική σημαία ήταν αιώνες νωρίτερα στη Μικρά Ασία. Βάρβαροι, κλέφτες, δολοφόνοι, πρωταθλητές γενοκτονιών !!!
Παρασυνθημα
08/03/2018 22:15
Έλληνες Ρωμιοί που αλλαξοπιστησαν είναι το 50% με 60% του πλυθησμου της οθωμανιας που αρεσκονται να την λενε τουρκια.Ασ είναι καλά ο Κεμάλ Ατατούρκ που τους έκανε Τούρκους με τον ίδιο τρόπο που ο Τίτο έκανε Μακεδόνες τους Βουλγάρους
VL
08/03/2018 16:19
το κοντάρι της Ελληνικής σημαίας που θα κυματίζει περίφανα στην Κων/πολη θα είναι στον πάτο του !
Johny -- Επισκευάζω Σκισμένα Μνημόνια
08/03/2018 16:17
ΤΟ ΤΣΙΠΡΟ-ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΞΑΠΟΔΗΤΗ, Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ....
bill
08/03/2018 20:20
Ενωτικός, παρατηρώ.