Συνάντηση Ιβάνοφ- Ερντογάν

Σε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2018 11:12 |
Σε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ

Ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα, επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, όπου θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του, ο κ. Ιβάνοφ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα έχει συναντήσεις και με ανώτατους εκπροσώπους του τουρκικού κράτους, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην 'Αγκυρα.

Ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ θα δώσει και διάλεξη με θέμα «Οι προκλήσεις της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην τρίτη χιλιετία» προς τα μέλη του Συμβουλίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Τουρκίας και των πρυτάνεων όλων των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Τουρκίας.

1
Johny
19/02/2018 11:54
"Ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ θα δώσει και διάλεξη με θέμα «Οι προκλήσεις της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην τρίτη χιλιετία» προς τα μέλη του Συμβουλίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Τουρκίας και των πρυτάνεων όλων των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Τουρκίας."

Απίθανο ! Θα ανταλλάξουν σημειώσεις ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Ο ΠΓΔΜΩΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.