Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει πρώην playmate, με επίκεντρο την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να μην δημοσιεύσει ποτέ τη μαρτυρία της, αποκάλυψε την Παρασκευή το περιοδικό New Yorker.

Ηλικίας σήμερα 46 ετών, η Κάρεν Μακντούγκαλ είχε δεσμό διάρκειας 9 μηνών με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ μεταξύ 2006 και 2007, ενώ ο δισεκατομμυριούχος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια, η οποία είχε μόλις φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Ερωτηθέντες από το Γαλλικό Πρακτορείο, τόσο ο Λευκός Οίκος όσο και ο όμιλος μέσω ενημέρωσης ΑΜΙ δεν ανταποκρίθηκαν.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι ο πρόεδρος αρνείται πως είχε συνάψει σχέση με το πρόσωπο αυτό κι ότι πρόκειται για «παλιά ιστορία».

«Αισθανόταν ενοχές… »

Η «Πλέιμεϊτ της Χρονιάς» 1998 στο περιοδικό Playboy ήταν εκείνη που αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση της με τον επιχειρηματία διότι αισθανόταν ενοχές, σύμφωνα με τις χειρόγραφες σημειώσεις που περιήλθαν στην κατοχή του New Yorker.

Τον Νοέμβριο του 2016, λίγες ώρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αποκάλυψε ότι ο όμιλος μέσων ενημέρωσης American Media Inc (AMI), που εκδίδει μεταξύ άλλων το σκανδαλοθηρικό National Enquirer, είχε αποκτήσει έναντι 150.000 δολαρίων τα αποκλειστικά δικαιώματα της μαρτυρίας της Κάρεν Μακντούγκαλ.

Οπως γράφει το New Yorker, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ντέιβιντ Πέκερ, ο οποίος τυγχάνει να είναι φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, είχε προχωρήσει σε αυτή τη συναλλαγή γνωρίζοντας ότι δεν θα δημοσίευε ούτε μια λέξη από αυτή τη μαρτυρία στο National Enquirer.

«Ο Πέκερ τον θεωρούσε πραγματικά φίλο του» αφηγείται στο New Yorker ο Τζέρι Τζορτζ, πρώην στέλεχος της AMI. «Δεν δημοσιεύουμε ποτέ ούτε λέξη για τον Τραμπ χωρίς τη συναίνεσή του», συμπλήρωσε.

Με 130.000 δολάρια έκλεισε η υπόθεση «πορνοστάρ»

Το άρθρο υπογράφει ο γιος της Μίας Φάροου και του Γούντι Αλεν, Ρόναν Φάροου, ο οποίος έγραψε τα δύο άρθρα που έφεραν στο φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Ουάινστιν, στις αρχές Οκτωβρίου.

Στις αρχές Ιανουαρίου, και πάλι η Wall Street Journal είχε γράψει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε σχέσεις με πρωταγωνίστρια πορνογραφικών ταινιών, τη Στέφανι Κλίφορντ, την οποία κατόπιν πλήρωσαν για να εξαγοράσουν τη σιωπή της.

Την Τετάρτη, ένας εκ των δικηγόρων του προέδρου των ΗΠΑ, ο Μάικλ Κόεν, επιβεβαίωσε ότι συνάφθηκε συμφωνία με τη Στόρμι Ντάνιελς, όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό της, που επικυρώθηκε με την καταβολή130.000 δολαρίων το φθινόπωρο του 2016.