Γυμνόστηθη ακτιβίστρια μπροστά στις κάμερες

«Πόρνη του Πούτιν» αποκάλεσε τον πρόεδρο της Τσεχίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/01/2018 21:15 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12/01/2018 21:29 |
«Πόρνη του Πούτιν» αποκάλεσε τον πρόεδρο της Τσεχίας

Αντιμέτωπος με γυμνόστηθη γυναίκα βρέθηκε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, όταν πήγε να ψηφίσει, κατά την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών.

Η γυναίκα βγήκε μέσα από το πλήθος των δημοσιογράφων που περίμεναν σε ένα εκλογικό κέντρο της Πράγας και στάθηκε μπροστά στον 73χρονο Ζέμαν που ετοιμαζόταν να παραδώσει την ταυτότητά του στην εφορευτική επιτροπή.

Φωνάζοντας «Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν», άνοιξε τα χέρια της επιδεικνύοντας το ίδιο σύνθημα, γραμμένο στο στήθος της.

Οι σωματοφύλακες του απερχόμενου, φιλορώσου και αντιμουσουλμάνου προέδρου, την έριξαν στο έδαφος και την ακινητοποίησαν.

Η φεμινιστική οργάνωση Femen που έχει οργανώσει και στο παρελθόν τέτοιες διαμαρτυρίες σε πολλές χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα είναι Ουκρανή και ονομάζεται Αντζελίνα Ντιάς.

Ο Ζέμαν βγήκε από το εκλογικό τμήμα αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε για να ψηφίσει. «Όπως βλέπετε, η ασφάλειά μου δουλεύει καλά, επειδή δεν με πλησίασε», είπε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους.

Στις εκλογές αυτές ο Ζέμαν διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στην προεδρία. Βασικός αντίπαλός του είναι ο πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών Γίρι Ντράχος.

2
Νομίζω;;;
12/01/2018 21:38
Χιλίας βολάς καλλίτερα πόρνη του Πούτιν παρά αμερικανόδουλο σκουλήκι.
oj
13/01/2018 09:11
οι femmen έχουν συγκεκριμένους και ξεκάθαρους λόγους ύπαρξης!