Εξουδετερώθηκαν τα μέλη της ομάδας που επιτέθηκαν κατά της ρωσικής αεροπορικής βάσης Χμεϊμίμ στη Συρία στις 31 Δεκεμβρίου

Hi-tech ρωσικός πύραυλος κατά τρομοκρατών στη Συρία

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/01/2018 18:31 |
Hi-tech ρωσικός πύραυλος κατά τρομοκρατών στη Συρία

Ρώσοι στρατιωτικοί εξουδετέρωσαν τα μέλη της ομάδας που επιτέθηκαν κατά της ρωσικής αεροπορικής βάσης Χμεϊμίμ στη Συρία στις 31 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, για την εξουδετέρωση τους οργανώθηκε ειδική επιχείρηση. Οι άνδρες των Δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων εντόπισαν την τοποθεσία στην οποία δραστηριοποιούνταν η ομάδα των τρομοκρατών σαμποτέρ η οποία βρίσκεται κοντά στα δυτικά σύνορα της επαρχίας Ιντλίμπ

«Μόλις οι τρομοκράτες έφθασαν στην βάση τους, και ενώ ήσαν έτοιμοι να επιβιβαστούν σε ένα μικρό βάν, όλη η ομάδα εξουδετερώθηκε από υψηλής ακριβείας τηλεκατευθυνόμενο βλήμα τύπου «Krasnopol» ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Το υπουργείο ανέφερε επίσης ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν όλες οι δυνάμεις και χρησιμοποιήθηκαν όλα τα συστήματα που διαθέτει η ρωσική κατασκοπεία στην Συρία, με αποτέλεσμα να παρακολουθείται αδιαλείπτως η βάση των μαχητών με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Εν συνεχεία με τη χρήση υψηλής ακριβείας τηλεκατευθυνόμενου βλήματος τύπου «Krasnopol» καταστράφηκε πλήρως ο χώρος στον οποίο συναρμολογούσαν και αποθήκευαν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους.

6
εκπέμπω SOS λέμε
13/01/2018 00:35
Κύριε Ελεγκτά, κάμε κάτι τις, σε λέγω, καθότι οι άλλοινες ελεγκτές τυγχάνουν (το δίχως άλλο) 18χρονα παιδάκια από ΙΕΚ, φοβισμένα, και δεν αφήνουνε να περάσει τίποτις. Ενώ εσύ τυγχάνεις παλιά καραβάνα εις το κουρμπέτι και ξες καλά ότι δεν ιδρώνει κανένα αυτί ό,τι και αν σχολνιάζεται κι εγκρίνεις κι ας παγαίνουν εις το βρόντο. Όταν λέγω παγαίνουν εις το βρόντο εννοάω ότι δεν μας κάμουνε αγωγές να υπάρχει τζερτζελές να περνάει η ώρα.
Εβιβα κομμουνια
12/01/2018 23:52
Πολυ χαι τεκ. Τον εχουν ποτισει στη βοτκα για να πηγαινει ευθεια. Χα, χα
pelias
12/01/2018 22:39
Ύστερα από μιά τέτοια ενέγεια, άντε να ξαναεπιτεθείς στους Ρώσους. Πρέπει πρώτα να γράψεις τη διαθήκη σου, να φορέσεις το μουσουλμανικά σου σάβανα, και να περιμένεις την σύντομη μεταφορά σου στον μουσουλμανικό παράδεισο.-
ρουκετολόγος
13/01/2018 06:33
Δυστυχως είναι εβραιοκομμουνιστικής κατασκευής η ρουκέτα λέμε. Γκούγκλαρέ το φίλε συσχολιαστά. Κατασκευής δεκαετίας '80 τολάιστο.
σημασία εις τη λεφτομέρεια
12/01/2018 18:57
Ο εν λόγω hi-tech σοφιστικέ πύραυλος τυγχάνει σοβιετικής (ήτοι εβραιοκομμουνιστικής) κατασκευής...Κύριε Ζαφείρη, έχω την διαβεβαίωσιν από έγκυρας πηγάς εις το κρεμλίνον ότι τυγχάνει αμιγώς επίτευγμα της επιγόνου ενδόξου σταλικικιάς βιομηχανίας οπλικώνε συστημάτωνε και ουχί εβραιοκομμουνιστικόν άθυρμα. Ελπίζω να μην με κόψει ο κ. Ελεγχτής ο οποίος δεν πιάνει σταδίσι συχνώς απότι αντελήφθην.
εκπέμπω SOS
13/01/2018 00:30
Κύριε Ελεγκτά μου! Με κόβουνε! Όταν δεν τυγχάνεις εσύ εις τη βάρδιαν παίρνουν την ψαλίδα της λογοκρισίας και αρχινάνε! Κάμε κάτι! Έχω βυθιστεί εις την απόγνωσις!