Συναγερμός στη Μόσχα για εμπρηστικούς μηχανισμούς - Απομακρύνθηκαν 10.000 άτομα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2017 16:45 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13/09/2017 18:06 |
Συναγερμός στη Μόσχα για εμπρηστικούς μηχανισμούς - Απομακρύνθηκαν 10.000 άτομα
Φωτογραφία αρχείου

Οι επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας ταχείας επέμβασης, εκκένωσαν 20 κτίρια στη Μόσχα , μετά τις πληροφορίες, ότι σε αυτά έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί οι οποίο έχουν προγραμματισθεί να εκραγούν, μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγή των δυνάμεων ταχείας επέμβασης     

Συνολικά απομακρύνθηκαν περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι, από 20 κτιριακές εγκαταστάσεις και δημόσιους χώρους της ρωσικής πρωτεύουσας ανέφερε η πηγή με βάση κάποιες πρώτες εκτιμήσεις. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκκενώθηκαν τα εμπορικά κέντρα, «Αμφίπολης Σίτι», «Μετρόπολις» , «Γκόραντ», «Σέλκοβο», «Φεστιβάλ», «Βαρσάφσκι», «GUM», «Κοζέβνικι» και άλλα. Ελέγχονται επίσης οι τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί, του Κιέβου του Λένινγκραντ και του Καζάν, ενώ εκκενώθηκε και το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σέτσενοφ.     

Οι αρχές ασφαλείας της Μόσχας επισημαίνουν ότι όλοι οι χώροι  ελέγχονται με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων στον εντοπισμό εκρηκτικών, όπως και ότι όλα τα απειλητικά τηλεφωνήματα για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στις εν λόγω κτιριακές εγκαταστάσεις  έγιναν ταυτόχρονα, ενώ τα τηλεφωνήματα συνεχίζονται. 

  «Προφανώς, όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια τηλεφωνική τρομοκρατία, αλλά παρόλα αυτά όλες οι  απειλές πρέπει να ελεγχθούν» , δήλωσε η ίδια πηγή.     1
Σοβαρα;
13/09/2017 23:21
Εχουν κλασει μαλλι τα κομμουνια του Πουτιν