Εσβησε η μικρής έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη στις ράγες ενός σταθμού του υπόγειου τμήματος του σιδηροδρόμου των Ντόκλαντς του Λονδίνου χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί, ανακοίνωσαν οι πυροσβέστες έπειτα από το κυκλοφοριακό πρόβλημα που προκλήθηκε στο οικονομικό κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι υπήρχε μυρωδιά καπνού κοντά στον σταθμό του Μπανκ, ο οποίος βρίσκεται πλησίον της Τράπεζας της Αγγλίας, περίπου την ίδια ώρα που αναφέρθηκε στις αρχές το περιστατικό, στις 0800 GMT.

Ο σταθμός εξυπηρετεί δύο γραμμές του υπόγειου σιδηροδρόμου του Λονδίνου καθώς και το υπόγειο τμήμα του σιδηροδρόμου της περιοχής των Ντόκλαντς (γνωστού ως Docklands Light Railway ή DLR), που συνδέει το κεντρικό Λονδίνο με το ανατολικό τμήμα της πόλης, περιλαμβανομένου του άλλου οικονομικού κέντρου της πόλης, του Canary Wharf.

«Οι πυροσβέστες θα αποχωρήσουν σύντομα από το Μπανκ. Ήταν μια μικρής έκτασης φωτιά σε σήραγγα του DLR. Έσβησε μόνη της πριν φθάσουν τα πληρώματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου.