Τραμπ σε Λαβρόφ: Τρελάρας ο Κόμεϊ, απαλλάχτηκα από μεγάλη πίεση

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/05/2017 22:58 |
Τραμπ σε Λαβρόφ: Τρελάρας ο Κόμεϊ, απαλλάχτηκα από μεγάλη πίεση
Ο Τραμπ αποκάλεσε τον Κόμεϊ «παλαβό, αληθινό τρελάρα» στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και στον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον Σεργκέι Κίσλιακ (δεξιά).

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και στον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον Σεργκέι Κίσλιακ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στον Λευκό Οίκο τη 10η Μαΐου, ότι το γεγονός πως απαλλάχτηκε από τον πρώην διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνας (FBI) Τζέιμς Κόμεϊ τον ανακούφισε από «μεγάλη πίεση», γράφει η εφημερίδα The New York Times.

«Μόλις καθαίρεσα τον επικεφαλής του FBI», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο διάβασε σε συντάκτη των Τάιμς της Νέας Υόρκης αμερικανός αξιωματούχος. «Αντιμετώπιζα μεγάλη πίεση λόγω της Ρωσίας. Αυτό τέλειωσε».

Ακόμη, κατά το έγγραφο, ο Τραμπ αποκάλεσε τον Κόμεϊ «παλαβό, αληθινό τρελάρα».

Το έγγραφο το οποίο επικαλούνται οι Τάιμς βασίζεται στις σημειώσεις που κρατήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, ερωτηθείς σχετικά, δεν διέψευσε ότι ο Τραμπ έκανε αυτά τα σχόλια.

1
Ευγενια Α
20/05/2017 01:41
τελειος τρελαρας το ανθρωπακι. δεν θα τελειωσει καλα η ιστορια.