Η βρετανίδα ηθοποιός Εμα Τόμσον αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της τηλεφώνησε αιφνιδιαστικά πριν από πολλά χρόνια και της ζήτησε να βγουν ραντεβού. Η ίδια τον απέρριψε.

Η Τόμσον είπε κατά τη διάρκεια εκπομπής που προβλήθηκε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Σουηδίας ότι το περιστατικό σημειώθηκε το 1998 όταν εκείνη γύριζε την ταινία «Όλες οι Γυναίκες του Προέδρου» (Primary Colors) στην Καλιφόρνια, την εποχή που η βρετανίδα πρωταγωνίστρια και ο πρώην της σύζυγος Κένεθ Μπράνα οριστικοποιούσαν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους.

Κάποια στιγμή το τηλέφωνό της χτύπησε στο πλατό της ταινίας.

«Σήκωσα το τηλέφωνο. «Γεια σου, εδώ Ντόναλντ Τραμπ», ακούστηκε από την άλλη γραμμή», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Skavlan στο τηλεοπτικό δίκτυο SVT.

«Εγώ απάντησα: «Αλήθεια; Μπορώ να σε βοηθήσω;» Κι εκείνος είπε: «Ναι, διερωτόμουν εάν θα μπορούσα να σου προσφέρω κάποιες ημέρες διαμονής σε έναν από τους Πύργους Τραμπ. Είναι πραγματικά άνετα»».

Η Εμα Τόμσον, που δεν είχε ποτέ ξανά στο παρελθόν συναντηθεί ή συνομιλήσει με τον επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ τον ρώτησε για ποιον λόγο της προσφέρει κάτι τέτοιο.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε πολύ καλά, ενδεχομένως να δειπνήσουμε κάποια στιγμή», της απάντησε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η ηθοποιός συνέχισε την περιγραφή: «Δεν ήξερα τι να κάνω. Του είπα απλά «θα σου τηλεφωνήσω»».

Δεν το έκανε και δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Τραμπ.

Η ίδια πιστεύει ότι το τηλεφώνημα έλαβε χώρα την εποχή που ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιρνε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μέιπλς.