Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάρι Φίσερ, γνωστή από το ρόλο της πριγκίπισσας Λέια στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Πόλεμος των Άστρων» (Star Wars).

Η 60χρονη ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή εν πτήσει από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες, 15 λεπτά πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στον προορισμό του.

Τι πρώτες βοήθειες προσέφεραν οι συνεπιβάτες της και το προσωπικό της πτήσης, ενώ ειδοποιήθηκε αμέσως και ασθενοφόρο που την μετέφερε από το αεροδρόμιο στο Ιατρικό Κέντρο του UCLA. Η αεροπορική εταιρία United Airlines ανακοίνωσε ότι «ιατρικό προσωπικό περίμενε την άφιξη της πτήσης 935 από Λονδίνο προς Λος Άντζελες μετά την ειδοποίηση από το πλήρωμα ότι ένας επιβάτης έχει xάσει τις αισθήσεις του».

O αδελφός της, Τοντ Φίσερ, δήλωσε στο περιοδικό The Hollywood Reporter ότι η ηθοποιός βγήκε από το τμήμα εκτάκτων περιστατικών και ότι η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το προσωπικό που παρείχε τη βοήθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης χρειάστηκε 15 λεπτά για να επανέλθουν οι καρδιακοί παλμοί της ηθοποιού, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα εντατική θεραπείας με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της καρδιακής λειτουργίας.