Η Χίλαρι Κλίντον ξέφυγε λίγο την Τρίτη από τον μαραθώνιο της προεκλογικής εκστρατείας για να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό της ενόψει των 69ων γενεθλίων της που είναι σήμερα. Πήγε σε συναυλία της βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Η αυτοκινητοπομπή της Κλίντον έκανε μια αιφνιδιαστική στάση στο American Airlines Arena του Μαϊάμι, μετά τον έρανο που διοργανώθηκε όλη μέρα χθες στην περιοχή.

Η Αντέλ είναι «100% υπέρ της Χίλαρι Κλίντον», δήλωσε ο Νικ Μέριλ, εκπρόσωπος της εκστρατείας του Δημοκρατικού Κόμματος. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η τραγουδίστρια καθώς ήταν πάνω στην σκηνή απευθυνόμενη στο κοινό είπε ότι αν και είναι Βρετανίδα «αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ την αγγίζει επίσης». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν είναι προφανές πως η τραγουδίστρια ήξερε ότι η Κλίντον ήταν στη συναυλία παραμονή των γενεθλίων της.

Οι δημοσιογράφοι που ταξιδεύουν με την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος δεν επιτράπηκε να τη συνοδεύσουν μέσα στο στάδιο.

Μερικές ώρες νωρίτερα, η πρώην επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εμφανίστηκε σε εκπομπή του ισπανόφωνου τηλεοπτικού δικτύου Univision, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε τη συνταγή της για τα μπισκότα σοκολάτας, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής της δώρισαν μια φιάλη τεκίλα για τα γενέθλιά της.

Το τελευταίο άλμπουμ της Αντέλ, το «25», ξεπέρασε σε πωλήσεις το όριο των 10 εκατομμυρίων αντιτύπων στις ΗΠΑ, ένα όριο που είχε ήδη φθάσει η προηγούμενη επιτυχία, το «21», της 28χρονης ντίβας, γεγονός που την καθιερώνει ως την τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων τον 21ο αιώνα.