Μία 42χρονη πρώην πορνοστάρ έγινε η 11η γυναίκα που κατηγορεί δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, υποστηρίζοντας πως πριν από 10 χρόνια ο νυν ρεπουμπλικανός υποψήφιος την είχε αρπάξει και την είχε φιλήσει χωρίς την άδειά της κάνοντάς της «ανήθικη πρόταση».

Ο Τραμπ είχε αναφέρει πως πρόκειται να υποβάλει μηνύσεις σε βάρος όσων τον κατηγορούν για παρενόχληση, αρνούμενος κατηγορηματικά τις καταγγελίες που έχουν προστεθεί στις σκιές της προεδρικής του υποψηφιότητας.

Η Τζέσικα Ντρέικ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες μαζί με τη δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ, η οποία είναι γνωστή για τη μάχη της κατά των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.Η Ντρέικ ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».Αφού έφυγε από το δωμάτιο η Ντρέικ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος της ζήτησε να τον ξανασυναντήσει. «Τι θέλεις; Πόσα;», φέρεται να την ρώτησε.

«Αυτή η ιστορία είναι γελοία και εντελώς αναληθής», απάντησε η ομάδα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. «Δεν πρόκειται παρά για μια ακόμη προσπάθεια του στρατοπέδου της (υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι) Κλίντον να συκοφαντήσει έναν υποψήφιο ο οποίος σήμερα φαίνεται να έρχεται πρώτος σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.Ο ίδιος ο Τραμπ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και είχε υπαινιχθεί πως κάποιες από τις γυναίκες που τον κατηγορούν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμες ώστε να θέλει να τις προσεγγίσει.