Το Harrods είναι ένα διεθνώς γνωστό πολυκατάστημα. Η Caterham είναι μια γνωστή για τα λουξ – αυστηρά handmade – αυτοκίνητά της βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι δύο συνεργάστηκαν. Απότοκος, ένα υπέροχο dandy αυτοκίνητο, το «Harrod’s Special Edition Seven».

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του «7» της Caterham: «Ένα «7» της Caterham δεν είναι ένα αυτοκίνητο που χρειάζεται να αγοράσεις, είναι ένα αυτοκίνητο που αγοράζεις επειδή το θέλεις» είπε ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, David Ridley.

«Κατά συνέπεια, πιστεύουμε ότι πρέπει να το κάνετε δικό σας με κάθε τρόπο. Το Harrods είναι ένα εμπορικό σήμα παγκόσμιας εμβέλειας, το ίδιο υπερήφανα βρετανικό όπως και η Caterham, άρα έχει νόημα το ότι το πρώτο «με υπογραφή» αυτοκίνητό της δημιουργήθηκε σε συνεργασία» (με το πολυκατάστημα).

Το «Harrods Special Edition Seven» είναι ένα «420S», στο ειδικό πράσινο χρώμα του Harrods, με λευκές και χρυσές λωρίδες στο καπό, με ταπετσαρία σε χρώμα καραμελέ το οποίο είναι συνδεδεμένο με το βρετανικό πολυκατάστημα, με το όνομα Harrods στις πλάτες των καθισμάτων και ένα μεγάλο «H» στον λεβιέ ταχυτήτων.

«Η Caterham είναι μια από τις πιο διάσημες βρετανικές μάρκες αυτοκινήτων και από τις πιο άμεσα αναγνωρίσιμες. Ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε με την ομάδα εκεί και να δημιουργήσουμε αυτή την ειδική έκδοση Harrods του θρυλικού «7». Θέλαμε να κάνουμε το αυτοκίνητό μας ένας πραγματικό αντικείμενο πόθου.

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι πινελιές Harrods είναι ανεπαίσθητες και διακριτικές και, την ίδια στιγμή, εκφράζουν γνήσια ποιότητα» δήλωσε στο Designboom ο διευθυντής επικοινωνίας του Harrods, Guy Cheston.