Ο Λευκός Οίκος συνεχάρη την Τερίζα Μέι

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/07/2016 20:33 |
Ο Λευκός Οίκος συνεχάρη την Τερίζα Μέι
O εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ

O Λευκός Οίκος συνεχάρη σήμερα τη νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερίζα Μέι για την ανάληψη των καθηκόντων της, την ώρα που η αμερικανική κυβέρνηση δηλώνει πεπεισμένη ότι η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης θα καταφέρει να οδηγήσει με επιτυχία την χώρα της, διαμέσου της διεξαγωγής διαπραγματεύσεων, στην έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Βασιζόμενοι στις δημόσιες τοποθετήσεις που έχουμε ακούσει από τη νέα πρωθυπουργό, (η Τερίζα Μέι) σκοπεύει να συνεχίσει μια πορεία που θα συνάδει με την πορεία που πρότεινε ο πρόεδρος Ομπάμα» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

1
giorgos
13/07/2016 22:00
ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ Η ΤΕΡΙΖΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ..ΠΨ?Σ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΣΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΤΕΡΙΖΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ?? ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ,ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΝΝΟΩ.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΠΗ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.. ΠΟΛΥ ΡΟΜΑ-ΝΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..