Με φωτογραφίες που υποτίθεται δείχνουν τον πρίγκηπα Κάρολο να φιλιέται στο στόμα με ένα νεαρό ξανθό άντρα κυκλοφορεί το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Globe.

Τις φωτογραφίες τράβηξαν παπαράτσι και σε αυτές φαίνεται – κατά το περιοδικό – ο πρίγκηπας της Βρετανίας να φιλάει έναν άντρα πολύ μικρότερής του ηλικίας.

Κατά το περιοδικό, η φωτογραφία είναι πειστήριο της διπλής ζωής του «gay ερωτοχτυπημένου πρίγκηπα», ενώ οι ηχηρές λεζάντες ενισχύουν τον ντόρο… «Να πώς ξεφτιλίζει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ», και «Έξαλλη η Καμίλα απαιτεί διαζύγιο».

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως η φωτογραφία αυτή -που διέρρευσε από «πηγή της μοναρχίας»- εξανεμίζει οποιαδήποτε ελπίδα ή πιθανότητα να αναλάβει τον θρόνο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι όλοι στο παλάτι γνωρίζουν τις ερωτικές προτιμήσεις του διαδόχου του θρόνου. Φαίνεται πως αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που η Ελισάβετ δεν δείχνει διατεθειμένη να του παραχωρήσει τον θρόνο και να τον δώσει απευθείας στον εγγονό της, Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το παλάτι δεν έχει εκδώσει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα, πιθανότατα όμως θα ζητήσει να «αποκατασταθεί» η αλήθεια από την εφημερίδα.