Το θάνατο του 19χρονου ποδοσφαιριστή της, Νίκλας Φαϊεραμπεντ θρηνεί το Ανόβερο. Ο νεαρός παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τις πρώτες ώρες της Κυριακής (1/5), όπως ενημέρωσε ο σύλλογος της Bundesliga. O Φαϊεραμπεντ βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μαζί με δύο ακόμη νεαρά άτομα που έχασαν επίσης τη ζωή τους στο αυτοκινητικό δυστύχημα, σύμφωνα με ανακοινωθέν της τοπικής αστυνομίας.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σφοδρότατα σε δέντρο.

«Οι σκέψεις όλων μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του παιδιού. Όλοι οι παίκτες, προπονητές και προσωπικό της ομάδας, δηλώνουμε βαθύτατα σοκαρισμένοι. Νίκλας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ,» αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου.

Ο Νίκλας Φάιεραμπεντ είχε υπογράψει τον περασμένο Φεβρουάριο επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, ενώ είχε βρεθεί στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθεί σε δύο ματς (Αμβούργο, Χέρτα Βερολίνου).