Στη σύλληψη του 34χρονου από το Μέριλαντ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του Έλληνα ομογενή, Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του, του 10χρονου παιδιού τους και της οικιακής βοηθού προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές.

Η αστυνομία ακολούθησε τον Ντάρον Ντίλον Γουίντ σε ένα μοτέλ στο Μέριλαντ και τον συνέλαβε το βράδυ της Πέμπτης. Ο 34χρονος επέβαινε σε ένα λευκό φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και στο οποίο υπήρχε ένα κουτί γεμάτο με μετρητά.

Πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του 34χρονου, συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γουίντ είχε εργαστεί στην εταιρεία American Iron Works, διευθύνων σύμβουλος της οποίας ήταν ο 46χρονος Σάββας Σαββόπουλος. Ο 34χρονος είχε εργαστεί ως οξυγονοκολλητής στην εταιρία αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό εργαζόταν εκεί.

Ο 34χρονος θεωρήθηκε ύποπτος για τη στυγνή δολοφονία των πλούσιων Ελληνοαμερικάνων, καθώς βρέθηκε το DNA του σε κουτί της πίτσας που φαίνεται ότι παρήγγειλε ο δράστης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο δράστης αφού κράτησε ομήρους τα θύματά του, τους βασάνισε και τους σκότωσε, ενώ είχε πάρει και λύτρα ύψους 40.000 δολαρίων.

Λίγο πριν από τη στυγνή δολοφονία, συνεργάτης του Σάββα Σαββόπουλου άφησε στην πόρτα του σπιτιού 40.000 δολάρια μετρητά, τα οποία φέρεται πως δόθηκαν ως λύτρα στους δολοφόνους της οικογένειας. Οι Αρχές εκτιμούν ότι την εντολή για να δοθούν τα χρήματα έδωσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας.