Αλλη συνεργασία ανάμεσα στους Συντηρητικούς και τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει δεσμεύτηκε ο βρετανός βουλευτής Αντριου Τζορτζ, διαψεύδοντας τον ηγέτη του Νικ Κλεγκ, ο οποίος από την πλευρά του επιμένει ότι το κόμμα του είναι αποφασισμένο να συνεργαστεί είτε με τους Τόρις είτε με τους Εργατικούς.

Ο Αντριου (ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα) απέρριψε αρχικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Τόρις την περασμένη εβδομάδα. «Αρκετά με τη συνεργασία. Οι Τόρις δεν τη θέλουν και είμαι σίγουρος ότι το κόμμα μου δεν θα την επιδιώξει», είχε δηλώσει συγκεκριμένα αναφέρει η Guardian.

Αν και οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες γνώριζαν ότι η κυβέρνηση συνασπισμού που σχηματίστηκε το 2010 θα ήταν επιζήμια για το κόμμα τους – πρόσθεσε ο Αντριου – υπήρχε τότε διάχυτη η άποψη ότι έπρεπε να το κάνουν για το καλό της χώρας (και όχι του κόμματος).

Το ίδιο ακριβώς επανέλαβε όταν ερωτήθηκε για δεύτερη φορά για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Συντηρητικούς. «Σας είπα: Δεν πρόκειται να συμβεί», τόνισε προβλέποντας επίσης ότι κανένα κόμμα δεν θα εξασφαλίσει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαΐου, το Συντηρητικό Κόμμα του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και η αξιωματική αντιπολίτευση, το Εργατικό Κόμμα, εμφανίζονται να φέρνουν ισοπαλία με 32% το καθένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ICM για την εφημερίδα The Sunday Telegraph.