Μπορεί να μην ήταν ντυμένοι με κοστούμια ανατριχιαστικά, όπως επιβάλλει η περίσταση, ωστόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μισέλ βγήκαν από τον Λευκό Οίκο για να μοιράσουν λιχουδιές στα παιδιά που μεταμφιέστηκαν για την αμερικανική γιορτή του Χάλογουιν.

Ο Ομπάμα, φορώντας τζιν, λευκό πουκάμισο και μαύρο πουλόβερ, χαιρέτησε τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά που ήταν ντυμένα καρχαρίες, ζόμπι, τέρατα, αγριομέλισσες, Μπάτμαν, Μάγοι του Οζ και άλλους χαρακτήρες που αρμόζουν στη γιορτή.

Ο Ομπάμα χάιδεψε στο κεφάλι μια «πορτοκαλί αλεπού» και εντυπωσιάστηκε από μια «μοβ πριγκίπισσα» που κρατούσε μια μεγάλη τσάντα για ψώνια. «Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη τσάντα» είπε αστειευόμενος ο αμερικανός πρόεδρος συμμετέχοντας στο εορταστικό σκηνικό.

Η Μισέλ στάθηκε δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο και μοίρασε λιχουδιές, φορώντας ένα δερμάτινο σακάκι, λευκό ζιβάγκο πουλόβερ και μαύρο παντελόνι.

Οι λιχουδιές της Πρώτης Κυρίας ήταν στο πνεύμα της μεγάλης πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει σχετικά με την υγιεινή διατροφή κυρίως των παιδιών, η οποία περιλαμβάνει μαύρη γλυκόριζα, ζελέ από πορτοκάλι και μανταρίνι, φασόλια, καλαμπόκι και μπισκότα βουτύρου.