H δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλτον, εμφανίστηκε την Τρίτη για πρώτη φορά δημοσίως αφότου ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, υποδεχόμενη τον πρόεδρο της δημοκρατίας της Σιγκαπούρης Τόνι Ταν στο Λονδίνο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η οποία υποφέρει από έντονες ναυτίες όπως ακριβώς πριν από τη γέννηση του πρώτου της γιου, του πρίγκιπα Γεωργίου, δεν μπορούσε μέχρι σήμερα να εκπληρώσει τις δημόσιες υποχρεώσεις της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, την 8η Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη, όμως, η δούκισσα του Κέμπριτζ, που διανύει τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και την οποία συνόδευε ο Γουίλιαμ, έμοιαζε να αισθάνεται καλά ενώ υποδεχόταν τον Ταν και τη σύζυγό του στο ξενοδοχείο Ρόγιαλ Γκάρντεν του Λονδίνου.

Η σύζυγος του προέδρου της Σιγκαπούρης δήλωσε ότι χαίρεται με την παρουσία της Κέιτ και εκείνη απάντησε: «Κι εγώ επίσης. Ανυπομονούσα να βγω έξω».

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους τον Απρίλιο 2015.

Είτε είναι αγόρι ή κορίτσι, το δεύτερο παιδί του ζευγαριού θα είναι στην τέταρτη θέση στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πίσω ακριβώς από τον αδελφό του Γεώργιο, που θα κλείσει τους 15 μήνες την Τετάρτη.