Σε τραγωδία κατέληξε η επίσκεψη ενός 20χρονου ινδού σε ζωολογικό κήπο της χώρας του: ο φοιτητής σκαρφάλωσε στον φράχτη, μπήκε μέσα σε ένα κλουβί όπου βρισκόταν μια λευκή τίγρης και, τελικά, ξεψύχησε μετά την επίθεση που δέχθηκε από το σαρκοφάγο αιλουροειδές.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον ζωολογικό κήπο του Νέου Δελχί στην Ινδία. Ο νεαρός άνδρας πήδηξε τον φράχτη και βρέθηκε μέσα στο κλουβί, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου.

Ο εκπρόσωπος του ζψολογικού κήπου δήλωσε ότι το θύμα αγνόησε τις «επανειλημμένες προειδοποιήσεις» να μην πλησιάσει στην περίφραξη.

Διαφορετική ήταν η εκδοχή μίας γυναίκας που ήταν παρούσα, σύμφωνα με την οποία ο άτυχος άνδρας ήταν σκυμμένος πάνω από τον φράχτη και έπεσε μέσα στην περίφραξη διότι τα κάγκελα στο σημείο ήταν χαμηλά.

Η τίγρης μέσα σε δευτερόλεπτα επιτέθηκε στο αγόρι: τον άρπαξε από τον λαιμό. ενώ οι παρευρισκόμενοι ούρλιαζαν και πετούσαν μέσα στο κλουβί ό,τι κρατούσαν σε μια προσπάθεια να σταματήσουν το ζώο.

Αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο «πολύ γρήγορα», αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή του.