Η Νοέμι Λετίτσια, 21 ετών σήμερα, είχε σεξουαλική επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη, όπως υποστηρίζει ο πρώην ατζέντης της, Φραντσέσκο Κιέζα Σοπράνι.

Μιλώντας σε εκπομπή του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου La 7, ο Κιέζα Σοπράνι είπε πως «η Νοέμι μου εξήγησε πως γνώρισε τον μεγιστάνα (…) όταν ήταν ακόμη ανήλικη στην Ρώμη (και) με την θέλησή της είχε σεξουαλική επαφή με τον Μπερλουσκόνι. Αυτό το μυστικό δεν κάνει κακό στην Νοέμι, κάνει κακό στους Ιταλούς».

«Οι Ιταλοί πρέπει να καταλάβουν ποιος είναι πραγματικά ο κύριος αυτός», πρόσθεσε ο ατζέντης μοντέλων και ηθοποιών, σύμφωνα με τον όποιο «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν ήταν φίλος του πατέρα της Νοέμι Λετίτσια», όπως είχε υποστηριχθεί αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών του Μπερλουσκόνι στα γενέθλια της Λετίτσια, τον Μάιο του 2009, η Βερόνικα Λάριο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον «Καβαλιέρε».

Ο μεγιστάνας του Τύπου ορκίστηκε «στα παιδιά του» ότι «δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με ανήλικες».

Η νεαρή Ναπολιτάνα είχε γίνει γνωστή και για την οικειότητα με την οποία απευθυνόταν στον πρώην πρωθυπουργό. Στα γενέθλιά της φέρεται ότι αποκαλούσε τον Μπερλουσκόνι «πάπι» («μπαμπάκα»).

«Πρέπει να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει αν με σκοτώσουν ή αν με εξαφανίσουν», είπε ο Κιέζα Σοπράνι.

Ο πρώην ατζέντης της Λετίτσια πρόσθεσε ότι «και η Ρούμπι Καρίμα», η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης των (πάρτι που έγιναν γνωστά με τον όρο) Μπούνγκα-Μπούνγκα, του εκμυστηρεύθηκε πως όταν ήταν ανήλικη «συμμετείχε σε διάφορα πάρτι διότι την πλήρωναν, της εγγυούνταν μόνιμη παραμονή και την βοηθούσαν να χαρεί τη ζωή της».

«Το να κάθεται να μετράει κανείς τις ερωτικές πράξεις δεν θα είχε νόημα», φέρεται να είπε η Ρούμπι στον μάνατζερ.